Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort


Sund Frokostordning

Denne frokostordning er for jer, der vil give med arbejderne de bedste forudsætninger for at præstere optimalt i kraft af en sund og nærende frokost.

på baggrund af vores mangeårige erfaring med at lave sunde frokoster til professionelle sportsfolk, har vi skabt denne frokostlinje, som fokuserer på sundhed.

Sundhed, ikke blot i form af kalorielette og fiberrige retter med masser af grøntsager og proteiner, men hvor vi også har et meget mere helhedsorienteret og omfattende syn på sundhed, end du ellers finder.

Her finder du en menusammensætning, som sikrer, at dit ugentlige behov for vitaminer, mineraler, fedtstoffer osv. dækkes gennem alsidige retter med råvarer fra hele farvepaletten, en fornuftig blanding af lette og grove grøntsager, fisk og fiskepålæg flere gange om ugen, masser af fuldkorn samt fedtstoffer fra avocado, nødder og kerner.

Vi laver alt fra bunden, både fordi det smager bedst og sikrer den bedste kvalitet, men også for at undgå skjult sukker, fedtstoffer og tilsætningsstoffer. Dette betyder også, at vi bruger sæsonens- og økologiske råvarer så vidt som muligt.

Vil du og dine medarbejdere have en frokost, der er sund hele vejen rundt, så er det helt sikkert denne ordning, I skal vælge.

Smag fx lækre, krydrede kyllingefilleter med fyldige salater og grove grøntsager. en thai oksekødssalat med amsser af grønt og brune ris. Kreative salater med masser af grønt, kerner og nødder.

Vegetar Frokostordning

En frokostordning med masser af smag og vigtige vitaminer, men ingen kød. Hovedretten er lavet af årstidens friske grøntsager og hertil får I dagens salat samt ost, frugt og kage i løbet af ugen. Hver dag er der lækkert friskbagt brød fra vores eget bageri.

Denne frokostordning skal I vælge, hvis vegetarerne skal være sikre på at få alle de vigtige vitaminer og mineraler.

Pris: Vegetar frokostordning.

Her er hovedretten sammensat af friske grøntsager fra torvet. Salat og tilbehør følger den almindelige ordning.

Kr. 49,75 pr. kuvert


Frokostordning uden svinekød

Her er alle hovedretter og salater tilberedt uden svinekød. I løbet af ugen får I ost, frugt og kage og hver dag er der friskbagt brød fra vores eget bageri.

Det er denne frokostordning I skal vælge, hvis I ønsker de samme gode og smagfulde retter som i de øvrige menuer - bare uden svinekødet.

Pris Frokostordning uden svinekød:

Kr. 49,75 pr. kuvert