Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

 

Forårsbuffet catering

Ideer til påskefrokost

En påskefrokost er så hyggelig, og der er mange forskellige måder, at klare en sådan på, hvad enten du vil bestille påskefrokost ud af huset eller selv stå for maden. Det vigtigste ved en påskefrokost er, at have kvalitetstid med familie og venner, men maden er naturligvis et vigtigt element. Her hos Jespers Torvekøkken kan du se, hvilke muligheder vi har, hvis du gerne vil bestille din påskefrokost udefra, men vi kommer også med en masse forslag til lækre påskefrokost opskrifter som du kan lade dig inspirere af.

Vi leverer en anderledes påskefrokost ud af huset

En klassisk påskefrokost indeholder mest kolde eller lune retter, så det er ikke besværligt at lave selv. Derfor foreslår vi, at du bruger os, hvis du gerne vil noget andet til årets påskefrokost. Vi foreslår vores Forårsbuffet, som indeholder alle de bedste, nye lækkerier i foråret. Bl.a. lækker, varmrøget laks serveret med peberrodscreme, fennikel og feldsalat, confité af bornholmsk unghane med rosmarin, timian og hvidløg, braiseret kalvespidsbryst med forårsgrøntsager og gulerodstzatziki, en salat af nye kartofler med ærter, sommerløg, creme fraiche og sennep, danske rabarber i variation som tærte og pana cotta og meget meget mere. En anderledes, men særdeles velsmagende påskefrokost menu.

Vores mad er lavet fra bunden af årstidens friske råvarer ud fra vores filosofi om at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det, der gør vores mad ærlig er at du får mad lavet af den rene og gode råvare. Vores mad er herlig, fordi den er for alle samtidig med at vi er kreative og følger tidens tendenser og trends og den er enkel, fordi vi ikke er prætentiøse eller snobbede i vores madlavning.

Du kan springe over til bestilling af vores forårsbuffet og se andre muligheder lige her

 

Ideer til påskefrokost opskrifter

Der er mange forskellige retter og traditioner til påskefrokost. Hvis du vil gå den traditionelle vej, men stadig prøve noget nyt, kan du finde et par gode ideer til påskefrokost opskrifter herunder.

Fiskeretter

Fisk og skaldyr er en fast del af en klassisk påskefrokost. Her giver vi dig nogle bud på lækre fiskeretter, der kan indgå i din påskefrokost.

 

Laksetatar med radiser og rygeost

Til 4 pers.

Det skal du bruge:
  • To laksebøffer/ fileter
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. salt
  • en pasteuriseret æggeblomme
  • et halvt skalotteløg
  • lidt olivenolie
  • et bundt radiser
  • 100 g rygeost.
  Sådan gør du:
  • Bland salt og sukker godt sammen
  • Drys det over laksebøfferne
  • Pak bøfferne ind i film, og læg dem på køl i 24 timer.
  • Hak dem herefter fint med en god, skarp kniv. Det er nemt at gøre, men det er vigtigt, at fisken hakkes og ikke moses med en sløv kniv.
  • Hak skalotteløg.
  • Vend laks og løg sammen med den pasteuriserede æggeblomme og lidt olie. Du kan selv bestemme hvor fast eller flydende, du vil have tataren. Vi kan godt lide den fast.
  • Skær radiserne i tynde siver eller små både og bland dem med rygeost og lidt salt og peber.
Servering:

Vi anbefaler, at du anretter på et skærebræt, meget gerne tataren i en rund form og så lægger radise og rygeost "salaten" ved siden af og smører lidt ud. Dette er en fin og hyggelig måde at anrette på, og så kan dine gæster selv tage for sig af den lækre påskefrokost ret. Pynt evt. med lidt feldsalat og så smager det virkelig godt på ristet brød.

 

Pankopanerede tigerrejer med spicy urtemayo

Hvis du vil give din påskefrokost lidt ekstra spark og et asiatisk indslag, så er dette en perfekt ret.

Til 4 pers.

Du skal bruge:
  • 12 tigerrejer (du kan også bruge alm. frosne rejer i en god størrelse).
  • 7 spsk. Panko rasp (Du kan få panko rasp fra Blue Dragon i de fleste større supermarkeder, og ellers kan du bruge alm. grov rasp).
  • 5-6 spsk. mel
  • 5 dl neutral olie, fx solsikkeolie
  • Et æg

Urtemayonnaise:

  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • Ca. 1 dl. solsikkeolie
  • Salt, peber og eddike
  • 0,5 chili
  • En halv dl hakket mynte og en halv dl hakket koriander
  Sådan gør du:

Mayonnaise:

  • Pisk æggeblommen godt med et par dråber eddike. Tilsæt olien lidt ad gangen under konstant piskning, og kun lidt ad gangen, så æggeblommen kan optage olien, og så du kan styre konsistensen.
  • Fjern kernerne fra den halve chili (med mindre du kan lide det stærkt) og hak den meget fint. Rør derefter chilistykkerne i mayonnaisen.
  • Bland de hakkede krydderurter i og smag til med salt, peber og evt. lidt mere eddike.

Rejer:

  • Pil skallen af rejerne og dup dem med køkkenrulle eller et viskestykke.
  • Pisk ægget.
  • Vendt rejerne i mel, derefter det piske æg og derefter i rasp.
  • Kom dem direkte i olien (den skal være mere end 160 grader varm). Steg dem til de er gyldne og servér med det samme.

Lune påskeretter


Der er også masser af lune retter, du kan forkæle dine gæster med til en god påskefrokost. Her kommer nogle af vores bedste påskefrokost opskrifter, når du skal servere noget lækkert kød.

Ølbraiseret lammekølle

Til 4 pers.

Du skal bruge:
  • To dåseøl - gerne pilsner eller en form for lys ale.
  • En lammekølle på ca. 1200 g.
  • 6 hele forårsløg
  • 3 syrlige æbler
  • 6 fed hvidløg
  • Ca. en håndfuld timiankviste og den samme mængde oreganokviste
  • Salt og peber.
Sådan gør du:
  • Tag en stor gryde, som kan tåle både komfur og ovn.
  • Skær æblerne i både og løgene i fire dele.
  • Læg dem i bunden af gryden og kom lammekøllen ovenpå, og snit skindet på kryds og tværs.
  • Hak hvidløget fint eller snit det i tynde skiver, fx på et mandolinjern og fordel det ud over køllen, læg herefter timian og oregano over både kølle, løg og æbler.
  • Hæld øl i bunden og dæk med et låg.
  • Køllen skal simre ved lavt blus på komfuret i 4 timer.
  • Sæt herefter gryden med køllen i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min., uden låg.
  • Tag gryden ud, og hæld væden i bunden gennem en si.
  • Kom køllen alene tilbage i ovnen i 20 min. (Vend den efter 10 min.) Herefter er den færdig og kan serveres til din påskefrokost.
Du kan lave en fantastisk sauce af den frasiede væde:
  • Kom 50 g. smør i en gryde og smelt ved lav varme. Tag gryden af varmen og pisk 3 spsk. mel i den smeltede smør. Sæt gryden på varmen igen og hæld den frasiede væde fra køllen i lidt af gangen mens du pisker.
  • Lad det koge op, og tilsæt fløde efter behag.
  • Server med ovnstegte kartofler hvor du kan bruge timian som krydderi igen.

Hvis I ikke spiser helt op, kan du med fordel plukke kødet og lave sandwiches med pulled lamb. En fantastisk måde hvorpå du kan udnytte de velsmagende rester fra en hyggelig påskefrokost.

 

Kontakt os for en anderledes påskefrokost ud af huset

Der findes et utal af muligheder når det kommer til lækre påskefrokost opskrifter, og her har du fået et par ideer hvis du har lyst og mod til at kaste dig ud i en alternativ påskefrokost menu. Hvis du vil høre nærmere omkring vores ideer til påskefrokost ud af huset, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon eller mail.