Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

NYTÅRSAFTEN

Vi elsker nytårsaften, ikke mindst pga. festen og alt det nye og spændende et nyt år varsler, men også fordi det er en perfekt anledning til virkelig at kredse om årets sidste måltid.

Der er mange ting, der hører sig sådan en rigtig god Nytårsaften til, og her kan du læse om nogle af vores tips og tricks til en dejlig aften.

Velkomstdrinks

Det er meget klassisk at starte med en mousserende vin og lidt snakcs, når gæsterne kommer samt til Dronningens nytårstale. 

Der er mange forskellige muligheder både indenfor klassisk champagne, men også i vine fra andre regioner og der er mange gode proseccoer og cavaer på markedet.

Hvis du hører til dem, der synes for mange bobler stiger en for meget til hovedet først på aftenen, er der også lækre, sjove og kreative alternativer. Her er nogle af Jespers Torvekøkkens yndlingsbud på velkomstdrinks:

Nytårsvitaminbooster med lime og ingefær

Til 4:

Du skal bruge.

4 deciliter knust is (du kan bruge alm isterninger, hvis du ikke har knust is, men det giver det bedste resultat).

8 cl. vodka

Saften fra en hel lime

4 tsk. friskrevet ingefær

100 ml. Grenadine

Sådan gør du.

Kom alle ingredinser i en drinks shaker og ryst det godt, server så i cocktailglas.

Agurkesangria

Denne blanding lyder umiddelbart skør, men det smager superskønt og du kan få alle rpåvarerne friske hele året.

Du skal bruge:

1 flaske kølig hvidvin (gerne en halvtør, da en før sød vin vil tage for meget smag)

En lime (Vi anbefaler, at den er økologisk, da du skal bruge den med skræl)

1/2 agurk (vi anbefaler, at den er økologisk, da du skal bruge den med skræl)

1/4 honningmelon

15 blade frisk mynte

Sådan gør du:

Skær lime, agurk og honningmelon i tynde skiver.

Kom dem i en kande eller bowle sammen med myntebladene og hæld vinen over. Lad det trække i køleskabet et par timer, så det virkelig kan tage smag.

Borddækning

De er mange forskellige måder at gøre nytårsbordet festligt på, og man kan vælge mange veje. Der er den børnevenlige med masser af serpentiner og bordbomber, nytårshatte og glimmer som altid er mega hyggeligt og festligt, men du kan også fravælge alt det (det er bedre for miljøet :)), og gå mere klassisk til værks.

Vi arbejder altid med en stil, hvor vi blander det fine med det rustikke. Vi kan godt lige service fra Royal Copenhagen, men det behøver man slet ikke bruge. Du kan sagtens bruge dine almindelige tallerkner, og blande det med nogle fine, gamle glas, et rustikt skærebræt til osten eller måske en flot damaskdug.

 

Mad til Nytårsaften

Der er mange elementer, der gør en rigtig Nytåsaften, og maden er noget af det allervigtigste.

Alt efter dit ambitionsniveau eller tid er der mange muligheder for maden. Hvis du selv vil lave maden og har et højt ambitionsniveau er der mange forskellige steder, du kan søge inspiration fx i den meget populære kogebog Gastromand, hvor der ofte bliver skruet godt op for de gode råvarer og sværhedsgraden.

Hvis du gerne vil servere virkelig lækker og festlig mad og imponere dine gæster, men ikke lige kan finde al tiden eller lysten til at stå med de helt store madprojekter, så er der også masser af muligheder. Udvalget af menuer, du blot skal tage med hjem og varme op og anrette, boomer helt vildt i disse år, og især i storbyerne. Vi tilbyder selvfølgelig også nytårsmenuer, og at vælge  dem er en perfekt løsning, hvis man vil slippe for at okse rundt hele dagen, og bare have tid og overskud til at nyde aftenne.

Jespers Torvekøkken har stor erfaring med nytårsmenuer og vi udvikler dem hver år. Vi holder os altid til nogle klassiske elementer, så du ved, at der altid er noget for de lidt kræsne gæster, men der indgår også altid nye og spændende elementer, så menuen byder på noget nyt til at udfordre dine smagsløg.

Vi bruger altid årstidens friske råvarer, og vores motto om herlig mad til herlige mennesker gælder i allerhøjeste grad også for nytårsmenuerne. Vi har tre forskellige at vælge imellem i år samt forskellige tilvalgsretter, snacks og kransekage, og sågar også lækre gourmetburgers til dagen efter, så du slipper for kulden og de lange køer for at få dårlig fast food dagen derpå.

Du kan se hele vores udvalg på vores nytårsside