Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Skræddersyede kantineordninger

I Jespers Torvekøkken har vi stor erfaring med at drive kantiner. Vi driver flere forskellige kantiner og lan lave løsninger der passer til lige præcis Jeres behov. Lige nu driver vi bl.a. store kantiner, små kantiner, kantiner hvor vi også tager os af andre facility services, bl.a. vedligehold af udendørsarealer, snerydning osv.

Vi driver også kantiner med økologisk broncemærkning, hvilket betyder, at 30 - 60% af de råvarer, vi bruger er okølogiske.

Ligesom i vores andre afdelinger er maden i kantinerne selvfølgelig også lavet af årstidens friske råvarer ud fra vores filosofi om at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det, der gør vores mad ærlig er at du får mad lavet af den rene og gode råvare. Vores mad er herlig, fordi den er for alle saatidig med at vi er kretive og følger tidens tendenser og trends og den er enkel, fordi vi ikke er prætentiøse i vores madlavning.

Herudover har vi udviklet en madtråd, der gør det muligt, at kunne se, helt konkret, hvad vores mad indeholder meget af, og hvad vi aldrig kunne finde på at servere. Dette er et redskab som vi selv bruger internt til at informere og uddanne vores personale i vores stil, hvilken mad, vi vil servere osv. Men det er også et redskab for de, der spiser vores mad, så der bliver skabt gennemsigtighed omkring hvad du får, når du spiser i vores kantiner.

Du kan se vores madtråd her

Vil du vide mere, så kontakt vores Kantine Divisionschef Frank Kirsch på tlf. 60408344 eller fk@torvekoekken.dk