Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

SUNDE OG LÆKRE, FROKOSTORDNINGER FOR ENHVER

Jespers Torvekøkken har et bredt og varieret udvalg af frokostordninger for enhver, der alle består af en lun ret, en kreativ salat, en lille salatbar og tre slags pålæg til hjemmebagt rugbrød og lyst brød. Herudover hører der ost med hver tirsdag samt ugens overraskelse, som kan være alt fra frisk frugt til butterdejssnegle med oliventapenade. Herudover serverer vi hjemmebagt kage hver torsdag.

Vi laver al vores mad ud fra en mission om at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Det betyder, at vores mad laves fra bunden af årstidens friske råvarer. At den er spændende og kreativ, men at vi stadig har respekt for og ofte serverer de klassiske retter, som vi alle holder meget af.

Vi vil lave sund mad til medarbejderne rundt om i danske virksomheder, så de får de optimale muligheder og brændstof til en travl hverdag.
Vores frokostordninger nydes hver dag af ca. 3000 medarbejdere i virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Køge og Roskilde.

Kontakt Salgschef Michael Madsen på telefon 26 83 89 01 og få en samtale om, hvad I ønsker af jeres frokostordning.

Der er mulighed for at bestille en prøveperiode. Udover frokost er vi leveringsdygtige i bl.a. smørrebrød, sandwich og frokosttallerkner til attraktive priser, og vi tager selvfølgelig hensyn til særlige ønsker af vegetarisk, svinefri og allergivenlig mad.

Ønsker du et tilbud på mad til Jeres næste firmaarrangement, så kontakt os på 70228212 eller torvekoekken@torvekoekken.dk

VORES MEST POPULÆRE FROKOSTMENU

Den lune ret i vores Favorit frokostordning er familien Danmarks favoritter. Det er god solid og varieret mad fra det nordiske køkken, samt nogle af de retter fra udlandet som er blevet populære herhjemme. Basis er altid frisklavet mad, baseret på det bedste udbud af friske og sæsonaktuelle råvarer.

Eksempler på lune retter fra denne frokostordning er Hakkebøf, Pulled pork burger, Kalvesteg, Chili con carne og Flæskestegssandwich, alle med lækkert tilbehør og en god salat.

Udover de lune frokostretter og sprøde salater får I med denne menu lækre pålægsplatter, kager, frugt, ost, brød og fra tid til anden en lille overraskelse. De lækre retter og overraskelserne, til en rimelig pris, har gjort det til vores mest populære frokostmenu.

Det er også i denne menu at vores chefkok Jesper Holmberg får lov at folde hele repertoiret ud, hvilket kan smages.

LYDER DET GODT? SÅ HAR I MÅSKE FUNDET JERES NYE FROKOSTORDNING

Kontakt Salgschef Michael Madsen, på telefon 26 83 89 01, eller Salgs- og kundechef Allan Olesen på 40 83 53 66 for at høre mere om mulighederne for at prøve om Favorit er den rigtige menu for jer, samt et godt tilbud på jeres fremtidige frokost.

SUND FORNUFT FROKOSTORDNING, FORDI DET GØR EN FORSKEL

På baggrund af vores mangeårige erfaring med bl.a. at lave mad til professionelle sportsfolk, har vi skabt en ny frokostlinje, som fokuserer på velsmag sundhed. Resultatet er en lækker frokost der giver jeres medarbejdere de bedste forudsætninger for en god arbejdsdag.

Selvom at de lune retter er lette på kalorier, samt rige på fibre og proteiner, er der ofte tale om kendte favoritter, i en lidt sundere variant. Det hjælper jer med at få fuld glæde af investeringen. Alle ugens behov for vitaminer, mineraler fedtstoffer osv. bliver dækket gennem menuens alsidige retter.

Vi laver alt fra bunden, både fordi det smager bedst, men også for at undgå skjult sukker, fedtstoffer og tilsætningsstoffer. Dette betyder også, at vi bruger sæsonens- og økologiske råvarer så vidt som muligt.

Eksempler på lune retter fra vores Sund fornuftsordning:

  • Spinattortillas fyldt med oksekød i krydret tomat med urter toppet med 9% creme fraiche serveret med brune ris og lime samt salsa med chili og koriander
  • Kalvecuvette stegt med vintergrøntsager, timian og hvidløg serveret med kold bearnaisecreme.
  • Små, stegte frikadeller anrettet i italiensk tomatsauce. Hertil rugmelspasta vendt i olivenolie.

Se flere eksempler på de lækre retter og tilbehøret ved at gå til ugens menu, i bunden af siden.

VIL DU HAVE SUNDERE OG MERE EFFEKTIVE MEDARBEJDERE?

Så prøv at skifte til vores sunde frokostordning, der er skabt med udgangspunkt i et meget mere helhedsorienteret og omfattende syn på sundhed, end du ellers finder.

Ring til vores Salgschef Michael Madsen på telefon 26 83 89 01 og bestil jeres nye frokostordning.

BLIV INSPIRERET AF EN ANDERLEDES FROKOSTMENU

Få udvidet kendskab til verdens mange køkkener, med frokostordningen Verdenskøkken. Vi har hentet inspiration og eksotiske krydderier ind fra alle verdenshjørner og leverer resultatet til jeres frokostbord. Basis er de gode friske råvarer, der sammensættes til sund og ernæringsrigtig frokost.

Vi har tidligere serveret verdensretter som:

  • Libanesiskinspireret kyllingebryst, marineret i hvidløg, ingefær og yoghurt, der blev serveret med fladbrød samt kogte ris
  • Japanske Yaki Soba nudler, med sprøde grøntsager og rejer
  • Jambalay med fintskåret iceberg, ærter, løg, blegselleri og sprødstegt bacon

Flere eksempler på menuens retter kan findes i denne uges menu, som du finder et link til i bunden af siden.

ER DETTE DEN RIGTIGE MENU FOR JER?

Hvis svaret er ja kan I få den leveret ved at ringe til Salgschef Michael Madsen, på telefon 26 83 89 01. Hvis I er i tvivl kan en dialog med Michael hjælpe jer til den helt rigtige løsning.

 

VEGETAR KAN STÅ ALENE, ELLER SAMMEN MED EN ANDEN MENU

Hos Jespers Torvekøkken behøver vegetarer ikke tage sig til takke med salaten. Hvis I har en anden frokostordning med os er det muligt at få leveret en særlig frokost til de medarbejder der har valgt livet som vegetar, men I kan selvfølgelig også nøjes med vegetar frokostmenuen. Vi leverer lækre lune vegetarretter, med samme passion som vores øvrige frokoster.

Nyd lækrer retter som:

  • Grøntsagsmoussaka
  • Forskellige pastaretter
  • Hjemmelavet falafel
  • Pommes anna med masser af rosmarin
  • Grøntsagsfrikassé, samt en masse andet

Se flere eksempler på retter i denne uges vegetar menu. Som med alle vores frokostordninger laves alt maden fra bunden, på basis af gode friske råvarer, med fokus på at levere velsmag og en ernæringsrigtig frokost.

RING OG HØR MERE OM VORES FROKOSTORDNINGER

Hvis I ønsker at høre mere eller bestille, vores frokost til vegetarer, kan I kontakte Michael Madsen, på telefon 26 83 89 01. Vi tilpasser gerne vores menuer efter jeres behov.
Glæd Jer til skøn og varieret vegetarmad og bliv inspireret af vores forskellige, lækre retter, hvor der er skruet ekstra op for kreativiteten.