Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyheder

Januar 2017

Jespers Torvekøkken søger kokke

til succesfuldt og voksende frokostkoncept

Jespers Torvekøkken er i vækst og på en fantastisk rejse. Med 25 års erfaring som frokostleverandør ved vi, at markedet udvikler sig og vores kunder efterspørger noget andet på tallerkenen i dag end de gjorde for 10 år siden. Vi lytter og udvikler, og smager til for at ramme helt rigtigt. Derfor er 2017 året, hvor vi har præsenteret et nyt frokostkoncept og et smagsunivers, hvor der er noget til alle og masser af variation.

Som et resultat af denne rejse søger vi 3 dygtige erfarne kokke, som ønsker at være med i et madhus, hvor hverdagen foregår i et højt tempo og der er fantastiske udviklingsmuligheder.

Du sætter en ære i at lave maden fra bunden og mestrer både det varme og kolde køkken. Smag og kvalitet er essentielt i et veltilberedt måltid og du forstår din rolle som madambassadør, når du sammen med dine kolleger leverer en flot og smagfuld frokost til vores 4000 daglige kunder.  

Dine arbejdsopgaver:

  • Vores koncept består af flere køkkener, som alle har hver deres identitet og røde tråd. Du får en selvstændig rolle i et af køkkenerne, hvor du sammen med resten af teamet skal levere et produkt af højeste kvalitet.
  • Deltage i udviklingen af frokostforretningen og gerne komme med input til forbedringer på produkterne såvel som processerne og den daglige produktion.

 

Din profil

  • Du er uddannet kok og kommer med erfaring
  • Du mestrer det kolde og varme køkken
  • Du evner at arbejde selvstændigt i en hektisk hverdag.
  • Du tager ansvar for dine egne opgaver og er en god holdspiller.
  • Du er god til at kommunikere og ikke bange for at dele succeser såvel som fejl der bidrager til forbedring.
  • Du følger med i branchen og er interesseret i at udvikle dig selv.

 

Vi tilbyder

  • En dejlig arbejdsplads med gode forhold i nye moderne omgivelser
  • Fantastiske faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Gode arbejdstider og dejlige kolleger.
  • Sparring med et team af dygtige kokke.

 

Arbejdet foregår på hverdage fra 6-15.
Løn efter overenskomst.

Ansættelse snarest muligt.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til kpl@torvekoekken.dk Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte køkkenchef Kasper Ploug på 40614741 mellem kl. 9.00 til 15.00 Ansøgninger bliver behandlet løbende.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Jespers Torvekøkken udvider forretningen og leverer fra d. 2. januar 2018 herlig frokost til virksomheder i og omkring Aarhus

Jespers Torvekøkken har flere år i træk opnået fantastisk vækst og leverer i dag mere end 3800 frokostkuverter til virksomheder i Hovedstadsområdet, fra det 5500 kvm store Madhus i Søborg. I 2018 fortsætter de ambitiøse vækstplaner, og fra d. 2. januar starter frokostproduktionen i Aarhus fra det nyerhvervede storkøkken på Oluf Palmes Allé.

Adm. Direktør Ronny Saul glæder sig til 2018, hvor Jespers Torvekøkken for alvor bliver leverandør af frokostordninger med det nye køkken i Aarhus.  ”Vi driver allerede kantiner i hele Danmark, og tiden er nu moden til, at vi udvider og tilbyder virksomhederne i Aarhus og omegn en herlig frokost leveret direkte til deres frokostbord.”

Jespers Torvekøkken har i mere end 25 år stået for at lave ærlig og herlig mad til sine kunder baseret på en stram madfilosofi om mad af friske råvarer og høj kvalitet.

”Vi har testet frokostordningen i en periode og kører lige nu 200 kuverter i Aarhus. Vi glæder os rigtig meget til at se vores frokostforretning vokse. Vi forventer, at vi kan gøre 500 frokostspisende kunder glade i løbet af 2018” siger Ronny Saul.

Jespers Torvekøkken er et bæredygtigt madhus og har implementeret flere processer, som mindsker madspild både i produktionen og hos kunderne. Principperne indføres også i Aarhus, så kunderne bidrager til en bæredygtig fremtid.

 

For mere information, kontakt Ronny Saul på tlf. 2170867

_______________________________________________________________________________

 

November 2017 

Jespers Torvekøkken søger opvasker med ansvar for opvasketeamet

Jespers Torvekøkken er i vækst og på en fantastisk rejse. 2017 er året, hvor vi har udvidet forretningen betragtelig og præsenteret et nyt frokostkoncept for markedet.

Med et stigende antal frokostkunder og frokostkøkkener stiger behovet for flere dejlige kolleger i madhuset. Vi leder efter en opvasker, som har sin daglige gang i opvasken og samtidig får ansvaret for den daglige kvalitet og bemanding.

Du refererer til Kasper Ploug, som er produktionsansvarlig og overordnet køkkenchef for Jespers Torvekøkken frokost.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du indgår i teamet som opvasker
  • Du får ansvaret for at opretholde den høje kvalitet, som Jespers Torvekøkken dagligt leverer til vores kunder
  • Du får ansvaret for rengøring og mandskabsplanlægning, og at processerne kører smidigt i opvasken i en hektisk hverdag.
  • Du står inde for at denne del af vores frokostleverance altid er i top.
 

Din profil

  • Du kommer med erfaring fra tidligere job som opvasker eller rengøring.
  • Du tager ansvar for dine opgaver og dine kolleger i dit team
  • Du er struktureret og formår at holde overblikket i en hektisk hverdag, hvor kvalitet er essentielt.
 

Vi tilbyder

  • En dejlig arbejdsplads med gode forhold i nye moderne omgivelser
  • God løn og gode arbejdstider
  • Muligheder for personlig og faglig udvikling
 

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i hverdagen, weekendarbejde kan forekomme.

Ansættelse snarest muligt.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til kpl@torvekoekken.dk Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte køkkenchef Kasper Ploug på 40614741 mellem kl. 9.00 til 15.00 Ansøgninger bliver behandlet løbende.

_____________________________________________________________________________________________________

November 2017

VI MODTAGER PT IKKE FLERE ANSØGNINGER PÅ DENNE

Jespers Torvekøkken søger indkøbsassistent

Jespers Torvekøkken er i vækst og på en fantastisk rejse. Med 25 års erfaring som frokostleverandør ved vi, at markedet udvikler sig. Derfor er 2017 året, hvor vi er flyttet ind i et fantastisk Madhus på 5500 kvm, og hvor vi har præsenteret et nyt frokostkoncept med flere køkkener.

Med den øget vækst har vi behov for en indkøbsassistent, som skal stå for de daglige vareindkøb og være bindeled mellem vores indkøb og frokostproduktion.

Dine arbejdsopgaver:

  • Din primære opgave bliver at stå for den daglige varebestilling i Tricommerce, herunder bestilling af produkter fra leverandøraftaler, og strømline de produkter vi bruger. Du kommer til at indgå i et samarbejde med indkøberen i denne proces.
  • Bistå vores produktionsansvarlige med data og målstyring af køkkener, herunder indskrivning af faktura/følgesedler dagligt.
  • Supportere med procesbeskrivelser, synliggørelse af data og andre aktiviteter forbundet med vores LEAN processer
  • Du deltager på alle menu møder og får til opgave at lægge menuerne ind i det IT-system, vi bruger til produktionsplanlægning
  • Du bliver ekspertbruger af indkøbsplatformen, herunder søgning af varer og mængder.

 

Din profil

  • Du er stærk inden for IT og god til at sætte dig ind i nye systemer
  • Du er vant til at arbejde med data og har kendskab til Excel og Power Point
  • Du er struktureret og motiveres af faste arbejdsopgaver
  • Du er god til at kommunikere og ser optimeringsmuligheder i processer.
 
 

Vi tilbyder

  • En dejlig arbejdsplads med gode forhold i nye moderne omgivelser
  • Personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • Gode arbejdstider og dejlige kolleger.
 

Jobbet er en fuldtidsstilling. Du refererer til Kasper Ploug, som er produktionsansvarlig og overordnet køkkenchef for frokostforretningen.    

Løn efter overenskomst.

Ansættelse snarest muligt.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til rs@torvekoekken.dk Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Adm. Direktør Ronny Saul på 21708674

____________________________________________________________________________________________________ 

November 2017

Jespers Torvekøkken søger erfaren køkkenchef med pionerånd

Vi søger en erfaren køkkenchef, som skal være ansvarlig for produktionen af måltidsløsninger og bulk varer til videresalg. Det er essentielt, at du kan tage styringen i en storproduktion og forstår vigtigheden af effektiv planlægning, bemanding og pakning.

Jespers Torvekøkken holder til i vores fantastiske nye madhus på 5500 kvm, som danner de optimale rammer for storproduktion. Med de moderne faciliteter er der rum til at udvikle og skabe konkurrencedygtige varer med den rigtige køkkenchef ved roret.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du bliver ansvarlig for den daglige produktion, herunder planlægning, bemanding, pakning og stordrifts optimering
  • Sammen med stifter og madminister Jesper Holmberg bliver du ansvarlig for udviklingen af forretningens produkter, opskrifter og koncepter.
  • Du får ansvaret for teamet, herunder rekruttering, som vi forventer at vokse til ca. 10 medarbejdere inden for kort tid.

 

Din profil

  • Produktion af bulkvarer og måltidsløsninger er et nyt forretningsområde, hvorfor det er essentielt, at du har viljen og gåpåmodet til at skabe en succes helt fra bunden
  • Du er ansvarlig, struktureret og forstår at styre alle aspekter af en storproduktion
  • Du er uddannet kok og kommer med erfaring som køkkenchef
  • Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at udvikle det bedste produkt til vores kunder.
  • Du er en erfaren køkkenleder og evner at motivere dit team
  • Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar

 

Du får et stort ansvar for et nyt forretningsområde, hvor der er rum til at sætte dit eget præg på udviklingen. Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere i Jespers Torvekøkken udvikler sig personligt og du får dygtige kolleger at sparre med i hverdagen.

Du refererer til Adm. Direktør Ronny Saul.

Arbejdstiden vil være i hverdagene og weekenden, eftersom varer til videresalg produceres torsdag-lørdag og pakkes søndag.

Ansættelse 1. januar 2018 eller hurtigst muligt.  Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til rs@torvekoekken.dk Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Adm. Direktør Ronny Saul på 21708674. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

_____________________________________________________________________________________________________

November 2017

Jespers Torvekøkken søger bager til produktion af brød og kager

 

Vi søger en dygtig bager, som kommer med erfaring fra brødproduktion og som mestrer kunsten at bage brød med den helt rigtige smag og krumme. Du kommer til at indgå i bagerteamet, som laver brød og kager til vores 4000 daglige frokostkunder og til vores selskabskunder.

Vi er i år flyttet ind i vores nye Madhus på 5000 kvm, hvor vi har muligheden for at udvikle og udvide vores forretning med endnu flere spændende og velsmagende produkter.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder det absolut bedste inden for brød og kager og leder derfor efter en kompetent bager, som kan bidrage til udviklingen af dette område.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du bliver medansvarlig for den daglige produktion i bageriet, herunder opskrifter, indkøb og planlægning
  • Du deltager aktivt i den kreative udvikling af brød og kager
  • Du er sparringspartner med dit team og Køkkenchefen/Produktionsansvarlige.

 

Din profil

  • Du er uddannet brødbager eller bager og kommer med erfaring
  • Du er ansvarlig, struktureret og serviceminded og forstår at holde overblikket i en hektisk hverdag
  • Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar
  • Du følger med i branchen og er interesseret i at udvikle dig selv og dine opskrifter løbende.
 

Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads med gode forhold i nye moderne omgivelser. Bageriet er helt nyt og du får rum til at sætte dit eget præg på produktionen. Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere i Jespers Torvekøkken udvikler sig personligt og du får dygtige kolleger at sparre med i hverdagen.

Stillingen er fuldtid og arbejdstiden er mandag-fredag kl. 3-11.

Løn efter kvalifikationer.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning, med ”Ansøgning bager” i emnefeltet til kpl@torvekoekken.dk. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte køkkenchef Kasper Ploug på 40614741 mellem kl. 9.00 til 15.00 Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 _______________________________________________________________________________________________________

September 2017

Jespers Torvekøkken søger kok til frokostordning

Vi vækster i vores frokostforretning og søger derfor en kok med erfaring fra lignende stilling. Som kok hos Jespers Torvekøkken skal du have fokus på kvalitet i dit arbejde og forstå vigtigheden i at levere det bedste produkt til vores kunder, hver dag. Du kommer til at indgå i et stort team, men skal kunne arbejde selvstændigt og effektivt.

Dine arbejdsopgaver:

  • Frokostordningen består af flere forskellige køkkener, og din opgave bliver at supportere køkkencheferne, hvor der er mest travlt. Det kan både være på den lune og den kolde del af de respektive frokostkøkkener.
  • Deltage i udviklingen af frokostforretningen og gerne komme med input til forbedringer på produkterne såvel som processerne og den daglige produktion.


Din profil

  • Du er uddannet kok og kommer med erfaring
  • Du har sans for detaljen, gode råvarer og godt håndværk
  • Du er ansvarlig, struktureret og serviceminded og forstår at holde overblikket i en hektisk hverdag
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver i teamet
  • Du er god til at kommunikere og samarbejde i et team
  • Du følger med i branchen og er interesseret i at udvikle dig selv.


Vi tilbyder

  • En dejlig arbejdsplads med gode forhold i nye moderne omgivelser
  • Personlig udvikling
  • Gode arbejdstider
  • Sparring med et team af dygtige kokke.

 

Arbejdet foregår på hverdage fra 6-15. Løn efter overenskomst.

Ansættelse snarest muligt.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til kpl@torvekoekken.dk Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte køkkenchef Kasper Ploug på 40614741 mellem kl. 9.00 til 15.00 Ansøgninger bliver behandlet løbende.

________________________________________________________________________________________________________

August 2017

ER BESAT

Jespers Torvekøkken søger struktureret mødebooker

Vi oplever stigende vækst i Jespers Torvekøkken og udvider vores forretning. Derfor søger vi en resultatorienteret mødebooker, som kan supportere vores eksisterende salgsteam. Ansættelse snarest muligt.    

Dine arbejdsopgaver:

  • Sammen med vores nuværende mødebooker får du ansvaret for at kontakte de emner I sammen har identificeret. 
  • Du er ansvarlig for at indhente og videregive informationer til vores sælgere og booke møderne i deres kalendere
  • Du står for opfølgning på dine egne emner og registrering af dine aktiviteter.

 

Din profil

  • Det er en fordel hvis du kommer med erfaring
  • Du er struktureret og resultatorienteret og evner at holde overblikket
  • Du er ansvarlig og god til at planlægge dine dage, så du når dine mål
  • Du er fleksibel og forstår vigtigheden af at I skal lykkes som et samlet team.
 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nuværende mødebooker, som har flere års erfaring hos os. Du får en grundig oplæring i vores virksomhed, produkter og USP’er, og du bliver klædt godt på til hurtigt at tage ansvaret for dine egne kunder.

Du refererer til vores salgs- og kundeservicechef Allan Olesen og arbejder ud fra vores kontor i Søborg.

Der er flere muligheder for ansættelse i denne stilling. Du kan arbejde som freelancer og selv være med til at bestemme dit timeantal eller du kan ansættes i en deltidsstilling med et fast antal timer hver uge.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til ao@torvekoekken.dk Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte salgschef Allan Olesen på telefon 40835366. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Om Jespers Torvekøkken

Jespers Torvekøkken består af ca. 130 medarbejdere som, leverer frokostordninger og selskabsmad, samt driver kantiner i hele Danmark.

Vi arbejder ud fra en klart defineret madtråd og fokuserer på at lave kvalitetsmad med friske sæsonbetonede råvarer. Vi laver vores mad fra bunden og vores mission om at lave ærlig og herlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vi er innovative og udfordrer os selv og er sammen om at fejre vores succeser.

Vi er fagligt stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse.

Læs mere om Jespers Torvekøkken på www.torvekøkken.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 ______________________________________________________________________________________________________

Juli 2017

Ny kantine hos STAR

Den 1. juli startede vi endnu en kantine op under Jespers Torvekøkken, denne gang hos STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering). 225 mennesker får dagligt glæde af kantinen og den tilhørende mødeforplejning. Vi er glade for, at vi samtidig kan byde tre dygtige medarbejdere velkommen i Jespers Torvekøkken. 

_______________________________________________________________________________________________________

 

                                                                                                                                                              8. august 2016

Kantine hos IUM Media Center

Fra 19. september bliver det Jespers Torvekøkken, der står for frokosten til de ca. 100 medarbejdere hos IUM Media Center i Sankt Petri Passage i København. Mediabureauet har nemlig bedt os om at stå for driften af deres kantine.

Jespers Torvekøkken har været sommerafløser hos IUM i flere år, så da bureauet skulle have ny kantine, var det naturligt at tage fat i os.

IUM er et full-service mediabureau med 125 medarbejdere i København og Århus. IUM er den fjerde kantine, Jespers Torvekøkken overtager i år, og vi glæder os meget til at komme igang.

 

                                                                                                                                               1. juni 2016

Vi har igennem næsten et år haft et rigtig godt samarbejde med Nemlig.com, som har solgt vores lækre færdigretter såsom boller i karry, beouf bourguigon, pizza parma, pestoer og meget andet. Vores færdigretter bliver nu endnu mere tilgængelige, da vi har indgået et samarbejde med Føtex Food.

Du kan altså nu nyde vores gode mad lige til at atge med hjem og varme op på en travl dag, eller hvis du vil forkæle dig selv med en lækker, klassisk ret eller en sprød pizza med de bedste råvarer.                                                                                                                  



                                                                                                                                          29. Januar 2016

Vi har alle hørt om de forskellige challenges, som har været sat i gang på sociale medier i de sidste par år. Den mest kendte er nok Ice Bucket udfordringen, som blev sat i gang for at skabe fokus på sygdommen ALS.

Vi synes dette er en fantastisk måde at generere opmærksomhed på mere alvorlige emner, og har besluttet os for, at starte vores egen challenge.

En challenge der skal skabe fokus på smag i mad. Varieret smag. Det at turde smage noget nyt, samt at kunne få en mere varieret og sundere kost ved at spise flere forskellige grøntsager.

Vi har fået denne idé på baggrund af den store undersøgelse som Institut for Fødevarevidenskab, netop har offentliggjort, hvor de ved at undersøge 20.000 børn har kunnet konstatere, at de madvarer, man er kræsen overfor ikke er genetisk bestemt, men arv- og miljø bestemt.

Der har i mange år været tale om, at variationen af retter på de danske middagsborde ikke er stor nok, og at der er for mange grøntsager, som vores børn ikke bliver præsenteret for ofte nok. Derfor er der mulighed for, at vi er ved at udvikle en generation af smagsanalfabeter.

Der er så mange gode og ultra sunde danske grøntsager som mange enten ikke kan lide eller ikke kender.

Dette synes vi er meget trist, og vi vil derfor gerne slå et slag for, at få flere smage og gode grøntsager ind på de danske middagsborde igen.

Derfor har vi opsat en challenge. Hvor du hver dag skal filme din reaktion på at spise en grøntsag, du enten ikke kan lide eller ikke kender, hver dag i 5 dage. Efterfølgende skal du nominere 5 af dine kræsne venner til at gøre det samme.

Vi håber du vil udfordre dig selv og din familie og venners smagsløg sammen med os i denne sjove challenge. Du kan finde en masse gode opskrifter, som Jesper har lavet, på forskellige retter med nogle enten meget ukendte eller udskældte grøntsager lige på torvekoekken.dk

Dette er desuden en mega god måde at få flere grøntsager ind her op til alle de fede julefrokoster.

Vi opfordrer derfor alle til at deltage i dette forsøg på at skabe mere opmærksomhed på at lære vores børn og os selv at spise mere varoeret og åbne en helt ny verden af lækre grøntsager.

Herunder kan du finde lækre opskrifter, hvor der indgår gode danske vintergrøntsager som mange ikke bryder sig om, eller som mange ikke kender.


OPSKRIFTER MED RÆDDIKER

Der findes mange forskellige slags ræddiker som mt af alt minder om radiser. De ser som oftest lidt kedelige ud udefra, men har tit et meget smukt mønster indeni, som også er med til at gøre dem mere interessante og sjovere for børn at prøve.

Svinemørbrad med cremet perlebyg og ræddiker 

Tilberedning: 45 min.

Du skal bruge til 4 pers.

1 svinemørbrad

2 ræddiker

250 gram blandede beder: For flotte farver kan du bruge rødbeder og bolchebeder. De stribede beder går lige ind hos de små :)

1 kop isterninger

1 løg

lidt smør

200 g. perlebyg

6. dl grøntsagsbouillon (på en travl hverdag fungerer det rigtig fint, hvis du bruger koncentreret bouillon på terning eller flaske)

6 stængler estragon - du kan bruge persille alternativt.

100 g. parmesan

Sådan gør du:

Rens svinemørbraden for evt. scener osv. på overfladen.

Brun den af på alle sider på en pande, og steg den herefter i ovnen ved 180 grader i 30- 35 min.

Skræl bederne og skær dem i helt tynde skiver. Det er lettest på et mandolinjern. _ læg herefter skiverne i isvand, så de holder sig flotte og sprøde.

Hak løget fint og brun det let i en lille klat smør i en sautépande. Kom herefter perlebyg ned til løgene og rør rundt.

Brug en anden gryde til at bringe bouillonen i kog. Når det koger, så hæld det over kernerne lidt ad gangen med en slev. lad kernerne opsuge al væden, inden du hælder mere på, så du hele tiden kan styre konsitsensen. Det er ikke sikkert, at du får brug for al bouillonen.

Stop med at tilføje bouillon, når konsistensen er ligesom en risotto og stadig ret flydende. Dette sker ca. efter 15 min.

Hak estragon og kom den i, og tag så sautépanden af varmen. Rør revet parmesan i og smag til med salt og peber

Tak mørbraden ud af ovnen og lad den trække i 5 min. Skær den i skiver.

Kom de cremede perlebyg i bunden af dybe tallerkner, kom skriver af mørbrad ovenpå og top med de sprøde skiver af ræddiker og rødbeder. Nu er du klar til at servere en festlig hverdagsret.


Skindstegt laks med  japansk ræddike- og kålsalat

Tilberedningstid: Under 30 min.


Du skal bruge til 4 pers.

1 side laks ca. 1 kg. Skær den ud i fire ligestore stykker.

Ræddikesalat:

2 ræddiker

1/2 spidskål (du kan også sagtens bruge hvidkål eller rødkål).

1,5 lime

2 spsk sesamolie

1 bundt frisk koriander

Sådan gør du: 

Halver dine limes og stil dem med frugtfladen på en tør pande ved mellem varme. De´ skal stå der, til de er let brankede. Dette karameliserer limesaften inde i limen og gør smagen sødere og dybere.

Pres saften ud af de brankede lime i en skål og bland sesamolien i. hak den friske koriander og kom også den i.

Ræddikerne skrælles og skræres i tynde strimler a la julienne og vendes sammen med lime dressingen

Soyadressing:


25 g rørsukker

2 dl soya

1 dl risvinseddike

50 g. ingefær

Sådan gør du:

Skræl ingefæren og skær den i små tern. Kom ingefær og de andre ingredienser i en gryde, og kog det ind så det reducere til det halve.

Steg laksen på skindsiden på en meget varm pande i to min. skru så ned til mellem varme  og steg den på yderligere to min på den anden side.

Anret ræddikesalaten på en tallerken og hæld lidt af soyareduktionen ovenpå. Læg herefter laksen ovenpå og pynt med frisk koriander.

Velbekomme.


OPSKRIFTER MED JORDSKOKKER

Jordskokken er endnu en fantastisk grøntsag som ofte ryger i fadet med bagte rogfrugter, men den kan meget, meget mere, og er en virkelig god grøntsag at putte i kartoffelmos, hvis du skal have lokket noget i dine børn. (Det er knoldselleri forretsen også :))

Stegt kyllingebryst med gulerødder og salat af rødkål og jordskokker

Tilberedning: 35 min.      

Det skal du bruge til 4 pers.:

4 kyllingebryster

6 gulerødder

Timian

Hvidløg

1/4 rødkål

200 g. jordskokker

100 g. dadler

et bundt frisk basilikum

Citronsaft, honning, olivenolie og 1/4 vaniliestang

Sådan gør du:

Brun kyllingebrysterne af i lidt olivenolie og smør på en varm pande og steg dem færdig i ovnen ved 185 grader i ca. 15 min.

Skræl gulerødderne og skær dem ud i ca to cm. stykker. vend dem i lidt olivenolie, hakket timian, hvidløg samt salt og peber og bag dem i ovnen sammen med kyllingebrysterne.  

Snit rødkålen fint.

Skræl jordskokkerne og riv dem på et rivejern. hak dadlerne i små stykker og bland kål, jordskokker og dadler sammen.

Dressing:

Bland saft fra 1 citron, i tsk honning 2 spsk. olivenolie og kornene fra den kvarte vaniliestang. Pisk det godt med en ske, så vaniliekornene skilles og vendt det sammen med kål, jordskokker og dadler.

Velbekomme!


Skinkeschnitzler med kålsalat og kompot af æble, bacon og jordskokker

Tilberedning: 30 min.


Du skal bruge til 4 pers.

4 stk. skinkeschnitzler

100 g. bacon i tern

4 stk. madæbler

6 jordskokker

2 skalotteløg

1/4 savoykål

1/4 grønkål

Groft brød

Sådan gør du:

  1. Skræl æbler og jordskokker og skær dem i stykker.
  2. Rist bacon og jordskokker i en gryde.
  3. Læg låg på og kog, til jordskokkerne er møre.
  4. Tilsæt æbler og kog, til æblerne er møre og evt. kogt lidt ud.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft. Form evt. kompotten i en kop.
  6. Hak løgene fint, og steg dem gyldne i olie og smør.
  7. Snit kålen rustikt, og kom den ned til løgene og lad det stege sammen i 3-4 minutter.
  8. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  9. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  10. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
  11. Skru ned til middel varme og steg færdig 1½-2 minutter på hver side.


Velbekomme!

 

OPSKRIFTER MED BROCCOLI

                                                                            

Ekstra sprøde karbonader med cremet broccolisalat

Ca. 30 min.

Det skal du bruge til 4 pers.

1 dl hele boghvedegryn

500 g hakket oksekød

Olie og smør til stegning

Frisk timian

1 broccoli

1 glaskål

5 spsk. tørrede tranebær eller rosiner

3 spsk. mayonnaise

3 spsk. skyr

1 ysk. dijonsennep

1 spsk. citronsaft

1 bakke frisk karse


Sådan gør du:

Bland det hakkede kød med salt, peber og timian

Form fire lige store karbonader og vendt dem i boghveden på alle sider.

Varm olie og smør på en pande og steg karbonaderne ved midium varme i ca. 7 min. på hver side, til de er gyldne og faste.

Skær glaskål og broccoli i tynde skiver, du kan med fordel bruge et mandolinjern. Du kan sagtens bruge hele stokken af broccolien også, husk blot at skære de tørre dele fra.

Vend herefter broccoli og kål sammen med tranebærrerne eller rosinerne.

Bland mayonnaise, skyr, sennep og citronsaft og rør det godt sammen.

Vend dressingen sammen med broccoli og kål og smag til med salt og peber og pynt med karse.

God appetit!

Broccoli som hyggesnack med peanut dip

Du skal bruge:

1 broccoli

100 g. peanutbutter

1. dl. kokosmælk

2 spsk. soya

 

Sådan gør du:

Skær det mest grove af stokken af broccolien af og del broccolien i "lange" buketter med stok (hvis det ikke helt fungerer, så skær bare stokken i stave).

Kom broccolien i kogende vand, og damp den i 3 min. i så lidt vand som muligt.

Lad broccolien køle af. His det skal gå hurtigt, kan du hælde koldt vand over.

Rør peanutbutter, kokokmælk og soya sammen og server.

Mums!

OPSKRIFTER MED ROSENKÅL


Manderosenkål

Denne opskrift burde få enhver til at spise rosenkål

Tilberedning: 45 min.

Det skal du bruge til 4 pers.

1000 g. rosenkål (hvis det ikke er jeres yndlingsgrøntsag, så start med en halv portion).

3 spsk. olie

150 g. bacon i skiver (Du kan også bruge kalkun eller kalvebacon!)

3 spsk. balsamicoeddike

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader

Rens rosenkålene for grimme yderblade og skær det nedrste af, skær dem herefter i halve.

Læg dem i en bageplade med bagepapit eller et ildfast fad.

Skær baconskiverne i stykker på ca. en cm. og fordel det hen over kålhovederne.

Steg dem i ovnen i ca. 20 min. og vend dem så rundt og giv dem 20 min. mere.

Når de er stegt førdig, vendes de med balsamico.

Velbekomme!

Quesadillas med 3 slags kål

En fantastisk måde at få mange forskellige grøntsager i børn eller kræsne voksne

Tilberedning: 45 min.

Du skal bruge til 4 pers.

Quesadillas

400 g. rosenkål

1 stor rød peber

1,5 persillerod 

1 løg

100 gram fast ost, vi anbefaler cheddar

1-2 tsk. chiliflager - eller efter smag

1 spsk. olivenolie

4 tortillapandekager

Salt og peber

Salat:

200 g. rødkål 

200 g. hvidkål

200 g. gulerod

1 avocado

3 tomater

Dressing:

Revet skal og saft fra en økologisk lime (hvis du synes, det kan blive for bittert, så anbefaler vi, at du, efter at have revet din lime, skærer den i to halve og varmer frugtsiden op på en varm, tør pande, til den bliver brun og gerne lidt branket, det karameliserer limesaften og gør den mindre bitter).

1 fed hvidløg, presset

1 spsk. olivenolie

1. tsk. honning eller ahornsirup

Sådan gør du:

Skær peberfrugten, rosenkålene og persilleroden i små terninger og kog det i saltet vand i ca. 10 min.

Snit løget fint.

Kom lidt olie på en pande og svits løgene, når de er gyldne, så kom de kogte grøntsager på panden og steg dem med løgene i 2 min ved høj varme. Kom chiliflagerne i og smag til med salt og peber.

Tag grøntsagerne af panden og sku ned til medium varme. Fordel 1 tsk. olie ud over panden, og læg en pandekage på. vend den efter 30 sek., og drys en fjerdedel af osten over. Kom en fjerdedel af de stegte grøntsager på den ene side af tortillaen, og steg videre i 30 sek. Fold den anden halvdel over grøntsagerne, og vend så tortillaen steges på den anden side og steg i yderligere 30 sek. Gør det samme med de3 andre pandekager, og du er klar.

Salat:

Snit kålene fint og riv gulerødderne. Skær tomaterne i tynde både. Anret kål og tomater i lag i en skål eller fad. Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.

Så er der en lækker og megasund ret for hele familien :)

 

 

                                                                                                                    20. oktober 2015

Vi er blevet kåret som Gazellevirksomhed!

Vi er meget glade og stolte over, at kunne fortælle, at vi er blevet kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Denne pris overrækkes virksomheder, som har samlet set har mere end fordoblet deres omsætning på fire år, og det har vi!

Dette er selvfølgelig sket, fordi vi har en dygtig og visinær ledelse, men det er først og fremmest sket, fordi vi har fantastisk dygtige medarbejdere, som knokler på hver dag og skaber resultater igennem dygtigt håndværk og kundeservice.


                                                                                                                        6. oktober 2015

Vi har lavet en stor julekonkurrence på vores facebook side, hvor du kan vinde en julefrokost for 10 personer!

For at deltage kan du gå ind på vores facebook side og fortælle os, hvorfor netop du skal vinde præmien, og så bliver vi selvfølgelig meget glade, hvis du vil dele opslaget og give dine venner mulighed for også at deltage.


     

                                                                                                                          21. juli 2015

På vores facebook side kører vi i disse uger en stor konkurrence, hvor du kan vinde en grillbuffet for 10 pers.

Vi finder en heldig vinder d. 31. juli, og du kan deltage på vores side ved at like vores opslag. Du kan også dele opslaget med dine venner, så de også har mulighed for at vinde præmien.


                                                                                                                             11. maj 2015

Vi har en fantastisk og meget spændende nyhed. Vi har nemlig indgået et samarbejde med Nemlig.com. Vi har sammen med dem udviklet et koncept om måltidsløsninger, som kan bestilles fra dag til dag. Du kan både bestille et enkelt måltid eller en kasse, der passer til to eller tre måltider.

Det er vores madminister Jesper Holmberg, der har sammensat alle retter og tilberedningsvejledninger og alle måltiderne er forberedt af vores dygtige kokke, der har sans for smag og sundhed.

Dette samarbejde er startet som et led i vores mission om at levere frisk, lækker og ikke mindst sund mad. Samtidig indgår dette i vores projekt om at mindske madspild. Du vil her få perfekt afmålte måltider, hvor du undgår at skulle smide det halve kålhovede, du skulle bruge til salat i sisdte uge osv. ud.

Alle retter tager ca. 30 min. at tilberede, så du rent faktisk får frisklavet mad med råvarer, der er udmålt og snittet, marineret osv.

På nemlig.com kan du også søge efter opskrifter hvor de ting, der snart skal bruges i køleskabet derhjemme indgår og få skræddersyede indkøbslister hertil. Nemmere og bedre for miljøet mht. at undgå madspild, bliver det ikke.

Vi glæder os rigtig meget til dette samarbejde og håber du vil se, hvad der tilbydes lige her på Nemlig.com