Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyheder

August 2017

Jespers Torvekøkken søger struktureret mødebooker

Vi oplever stigende vækst i Jespers Torvekøkken og udvider vores forretning. Derfor søger vi en resultatorienteret mødebooker, som kan supportere vores eksisterende salgsteam. Ansættelse snarest muligt.    

Dine arbejdsopgaver:

  • Sammen med vores nuværende mødebooker får du ansvaret for at kontakte de emner I sammen har identificeret. 
  • Du er ansvarlig for at indhente og videregive informationer til vores sælgere og booke møderne i deres kalendere
  • Du står for opfølgning på dine egne emner og registrering af dine aktiviteter.

 

Din profil

  • Det er en fordel hvis du kommer med erfaring
  • Du er struktureret og resultatorienteret og evner at holde overblikket
  • Du er ansvarlig og god til at planlægge dine dage, så du når dine mål
  • Du er fleksibel og forstår vigtigheden af at I skal lykkes som et samlet team.
 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores nuværende mødebooker, som har flere års erfaring hos os. Du får en grundig oplæring i vores virksomhed, produkter og USP’er, og du bliver klædt godt på til hurtigt at tage ansvaret for dine egne kunder.

Du refererer til vores salgs- og kundeservicechef Allan Olesen og arbejder ud fra vores kontor i Søborg.

Der er flere muligheder for ansættelse i denne stilling. Du kan arbejde som freelancer og selv være med til at bestemme dit timeantal eller du kan ansættes i en deltidsstilling med et fast antal timer hver uge.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til ao@torvekoekken.dk Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte salgschef Allan Olesen på telefon 40835366. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Om Jespers Torvekøkken

Jespers Torvekøkken består af ca. 130 medarbejdere som, leverer frokostordninger og selskabsmad, samt driver kantiner i hele Danmark.

Vi arbejder ud fra en klart defineret madtråd og fokuserer på at lave kvalitetsmad med friske sæsonbetonede råvarer. Vi laver vores mad fra bunden og vores mission om at lave ærlig og herlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vi er innovative og udfordrer os selv og er sammen om at fejre vores succeser.

Vi er fagligt stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse.

Læs mere om Jespers Torvekøkken på www.torvekøkken.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 ______________________________________________________________________________________________________

Juli 2017

Ny kantine hos STAR

Den 1. juli startede vi endnu en kantine op under Jespers Torvekøkken, denne gang hos STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering). 225 mennesker får dagligt glæde af kantinen og den tilhørende mødeforplejning. Vi er glade for, at vi samtidig kan byde tre dygtige medarbejdere velkommen i Jespers Torvekøkken. 

_______________________________________________________________________________________________________

 

                                                                                                                                                              8. august 2016

Kantine hos IUM Media Center

Fra 19. september bliver det Jespers Torvekøkken, der står for frokosten til de ca. 100 medarbejdere hos IUM Media Center i Sankt Petri Passage i København. Mediabureauet har nemlig bedt os om at stå for driften af deres kantine.

Jespers Torvekøkken har været sommerafløser hos IUM i flere år, så da bureauet skulle have ny kantine, var det naturligt at tage fat i os.

IUM er et full-service mediabureau med 125 medarbejdere i København og Århus. IUM er den fjerde kantine, Jespers Torvekøkken overtager i år, og vi glæder os meget til at komme igang.

 

                                                                                                                                               1. juni 2016

Vi har igennem næsten et år haft et rigtig godt samarbejde med Nemlig.com, som har solgt vores lækre færdigretter såsom boller i karry, beouf bourguigon, pizza parma, pestoer og meget andet. Vores færdigretter bliver nu endnu mere tilgængelige, da vi har indgået et samarbejde med Føtex Food.

Du kan altså nu nyde vores gode mad lige til at atge med hjem og varme op på en travl dag, eller hvis du vil forkæle dig selv med en lækker, klassisk ret eller en sprød pizza med de bedste råvarer.                                                                                                                  



                                                                                                                                          29. Januar 2016

Vi har alle hørt om de forskellige challenges, som har været sat i gang på sociale medier i de sidste par år. Den mest kendte er nok Ice Bucket udfordringen, som blev sat i gang for at skabe fokus på sygdommen ALS.

Vi synes dette er en fantastisk måde at generere opmærksomhed på mere alvorlige emner, og har besluttet os for, at starte vores egen challenge.

En challenge der skal skabe fokus på smag i mad. Varieret smag. Det at turde smage noget nyt, samt at kunne få en mere varieret og sundere kost ved at spise flere forskellige grøntsager.

Vi har fået denne idé på baggrund af den store undersøgelse som Institut for Fødevarevidenskab, netop har offentliggjort, hvor de ved at undersøge 20.000 børn har kunnet konstatere, at de madvarer, man er kræsen overfor ikke er genetisk bestemt, men arv- og miljø bestemt.

Der har i mange år været tale om, at variationen af retter på de danske middagsborde ikke er stor nok, og at der er for mange grøntsager, som vores børn ikke bliver præsenteret for ofte nok. Derfor er der mulighed for, at vi er ved at udvikle en generation af smagsanalfabeter.

Der er så mange gode og ultra sunde danske grøntsager som mange enten ikke kan lide eller ikke kender.

Dette synes vi er meget trist, og vi vil derfor gerne slå et slag for, at få flere smage og gode grøntsager ind på de danske middagsborde igen.

Derfor har vi opsat en challenge. Hvor du hver dag skal filme din reaktion på at spise en grøntsag, du enten ikke kan lide eller ikke kender, hver dag i 5 dage. Efterfølgende skal du nominere 5 af dine kræsne venner til at gøre det samme.

Vi håber du vil udfordre dig selv og din familie og venners smagsløg sammen med os i denne sjove challenge. Du kan finde en masse gode opskrifter, som Jesper har lavet, på forskellige retter med nogle enten meget ukendte eller udskældte grøntsager lige på torvekoekken.dk

Dette er desuden en mega god måde at få flere grøntsager ind her op til alle de fede julefrokoster.

Vi opfordrer derfor alle til at deltage i dette forsøg på at skabe mere opmærksomhed på at lære vores børn og os selv at spise mere varoeret og åbne en helt ny verden af lækre grøntsager.

Herunder kan du finde lækre opskrifter, hvor der indgår gode danske vintergrøntsager som mange ikke bryder sig om, eller som mange ikke kender.


OPSKRIFTER MED RÆDDIKER

Der findes mange forskellige slags ræddiker som mt af alt minder om radiser. De ser som oftest lidt kedelige ud udefra, men har tit et meget smukt mønster indeni, som også er med til at gøre dem mere interessante og sjovere for børn at prøve.

Svinemørbrad med cremet perlebyg og ræddiker 

Tilberedning: 45 min.

Du skal bruge til 4 pers.

1 svinemørbrad

2 ræddiker

250 gram blandede beder: For flotte farver kan du bruge rødbeder og bolchebeder. De stribede beder går lige ind hos de små :)

1 kop isterninger

1 løg

lidt smør

200 g. perlebyg

6. dl grøntsagsbouillon (på en travl hverdag fungerer det rigtig fint, hvis du bruger koncentreret bouillon på terning eller flaske)

6 stængler estragon - du kan bruge persille alternativt.

100 g. parmesan

Sådan gør du:

Rens svinemørbraden for evt. scener osv. på overfladen.

Brun den af på alle sider på en pande, og steg den herefter i ovnen ved 180 grader i 30- 35 min.

Skræl bederne og skær dem i helt tynde skiver. Det er lettest på et mandolinjern. _ læg herefter skiverne i isvand, så de holder sig flotte og sprøde.

Hak løget fint og brun det let i en lille klat smør i en sautépande. Kom herefter perlebyg ned til løgene og rør rundt.

Brug en anden gryde til at bringe bouillonen i kog. Når det koger, så hæld det over kernerne lidt ad gangen med en slev. lad kernerne opsuge al væden, inden du hælder mere på, så du hele tiden kan styre konsitsensen. Det er ikke sikkert, at du får brug for al bouillonen.

Stop med at tilføje bouillon, når konsistensen er ligesom en risotto og stadig ret flydende. Dette sker ca. efter 15 min.

Hak estragon og kom den i, og tag så sautépanden af varmen. Rør revet parmesan i og smag til med salt og peber

Tak mørbraden ud af ovnen og lad den trække i 5 min. Skær den i skiver.

Kom de cremede perlebyg i bunden af dybe tallerkner, kom skriver af mørbrad ovenpå og top med de sprøde skiver af ræddiker og rødbeder. Nu er du klar til at servere en festlig hverdagsret.


Skindstegt laks med  japansk ræddike- og kålsalat

Tilberedningstid: Under 30 min.


Du skal bruge til 4 pers.

1 side laks ca. 1 kg. Skær den ud i fire ligestore stykker.

Ræddikesalat:

2 ræddiker

1/2 spidskål (du kan også sagtens bruge hvidkål eller rødkål).

1,5 lime

2 spsk sesamolie

1 bundt frisk koriander

Sådan gør du: 

Halver dine limes og stil dem med frugtfladen på en tør pande ved mellem varme. De´ skal stå der, til de er let brankede. Dette karameliserer limesaften inde i limen og gør smagen sødere og dybere.

Pres saften ud af de brankede lime i en skål og bland sesamolien i. hak den friske koriander og kom også den i.

Ræddikerne skrælles og skræres i tynde strimler a la julienne og vendes sammen med lime dressingen

Soyadressing:


25 g rørsukker

2 dl soya

1 dl risvinseddike

50 g. ingefær

Sådan gør du:

Skræl ingefæren og skær den i små tern. Kom ingefær og de andre ingredienser i en gryde, og kog det ind så det reducere til det halve.

Steg laksen på skindsiden på en meget varm pande i to min. skru så ned til mellem varme  og steg den på yderligere to min på den anden side.

Anret ræddikesalaten på en tallerken og hæld lidt af soyareduktionen ovenpå. Læg herefter laksen ovenpå og pynt med frisk koriander.

Velbekomme.


OPSKRIFTER MED JORDSKOKKER

Jordskokken er endnu en fantastisk grøntsag som ofte ryger i fadet med bagte rogfrugter, men den kan meget, meget mere, og er en virkelig god grøntsag at putte i kartoffelmos, hvis du skal have lokket noget i dine børn. (Det er knoldselleri forretsen også :))

Stegt kyllingebryst med gulerødder og salat af rødkål og jordskokker

Tilberedning: 35 min.      

Det skal du bruge til 4 pers.:

4 kyllingebryster

6 gulerødder

Timian

Hvidløg

1/4 rødkål

200 g. jordskokker

100 g. dadler

et bundt frisk basilikum

Citronsaft, honning, olivenolie og 1/4 vaniliestang

Sådan gør du:

Brun kyllingebrysterne af i lidt olivenolie og smør på en varm pande og steg dem færdig i ovnen ved 185 grader i ca. 15 min.

Skræl gulerødderne og skær dem ud i ca to cm. stykker. vend dem i lidt olivenolie, hakket timian, hvidløg samt salt og peber og bag dem i ovnen sammen med kyllingebrysterne.  

Snit rødkålen fint.

Skræl jordskokkerne og riv dem på et rivejern. hak dadlerne i små stykker og bland kål, jordskokker og dadler sammen.

Dressing:

Bland saft fra 1 citron, i tsk honning 2 spsk. olivenolie og kornene fra den kvarte vaniliestang. Pisk det godt med en ske, så vaniliekornene skilles og vendt det sammen med kål, jordskokker og dadler.

Velbekomme!


Skinkeschnitzler med kålsalat og kompot af æble, bacon og jordskokker

Tilberedning: 30 min.


Du skal bruge til 4 pers.

4 stk. skinkeschnitzler

100 g. bacon i tern

4 stk. madæbler

6 jordskokker

2 skalotteløg

1/4 savoykål

1/4 grønkål

Groft brød

Sådan gør du:

  1. Skræl æbler og jordskokker og skær dem i stykker.
  2. Rist bacon og jordskokker i en gryde.
  3. Læg låg på og kog, til jordskokkerne er møre.
  4. Tilsæt æbler og kog, til æblerne er møre og evt. kogt lidt ud.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft. Form evt. kompotten i en kop.
  6. Hak løgene fint, og steg dem gyldne i olie og smør.
  7. Snit kålen rustikt, og kom den ned til løgene og lad det stege sammen i 3-4 minutter.
  8. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  9. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  10. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
  11. Skru ned til middel varme og steg færdig 1½-2 minutter på hver side.


Velbekomme!

 

OPSKRIFTER MED BROCCOLI

                                                                            

Ekstra sprøde karbonader med cremet broccolisalat

Ca. 30 min.

Det skal du bruge til 4 pers.

1 dl hele boghvedegryn

500 g hakket oksekød

Olie og smør til stegning

Frisk timian

1 broccoli

1 glaskål

5 spsk. tørrede tranebær eller rosiner

3 spsk. mayonnaise

3 spsk. skyr

1 ysk. dijonsennep

1 spsk. citronsaft

1 bakke frisk karse


Sådan gør du:

Bland det hakkede kød med salt, peber og timian

Form fire lige store karbonader og vendt dem i boghveden på alle sider.

Varm olie og smør på en pande og steg karbonaderne ved midium varme i ca. 7 min. på hver side, til de er gyldne og faste.

Skær glaskål og broccoli i tynde skiver, du kan med fordel bruge et mandolinjern. Du kan sagtens bruge hele stokken af broccolien også, husk blot at skære de tørre dele fra.

Vend herefter broccoli og kål sammen med tranebærrerne eller rosinerne.

Bland mayonnaise, skyr, sennep og citronsaft og rør det godt sammen.

Vend dressingen sammen med broccoli og kål og smag til med salt og peber og pynt med karse.

God appetit!

Broccoli som hyggesnack med peanut dip

Du skal bruge:

1 broccoli

100 g. peanutbutter

1. dl. kokosmælk

2 spsk. soya

 

Sådan gør du:

Skær det mest grove af stokken af broccolien af og del broccolien i "lange" buketter med stok (hvis det ikke helt fungerer, så skær bare stokken i stave).

Kom broccolien i kogende vand, og damp den i 3 min. i så lidt vand som muligt.

Lad broccolien køle af. His det skal gå hurtigt, kan du hælde koldt vand over.

Rør peanutbutter, kokokmælk og soya sammen og server.

Mums!

OPSKRIFTER MED ROSENKÅL


Manderosenkål

Denne opskrift burde få enhver til at spise rosenkål

Tilberedning: 45 min.

Det skal du bruge til 4 pers.

1000 g. rosenkål (hvis det ikke er jeres yndlingsgrøntsag, så start med en halv portion).

3 spsk. olie

150 g. bacon i skiver (Du kan også bruge kalkun eller kalvebacon!)

3 spsk. balsamicoeddike

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 180 grader

Rens rosenkålene for grimme yderblade og skær det nedrste af, skær dem herefter i halve.

Læg dem i en bageplade med bagepapit eller et ildfast fad.

Skær baconskiverne i stykker på ca. en cm. og fordel det hen over kålhovederne.

Steg dem i ovnen i ca. 20 min. og vend dem så rundt og giv dem 20 min. mere.

Når de er stegt førdig, vendes de med balsamico.

Velbekomme!

Quesadillas med 3 slags kål

En fantastisk måde at få mange forskellige grøntsager i børn eller kræsne voksne

Tilberedning: 45 min.

Du skal bruge til 4 pers.

Quesadillas

400 g. rosenkål

1 stor rød peber

1,5 persillerod 

1 løg

100 gram fast ost, vi anbefaler cheddar

1-2 tsk. chiliflager - eller efter smag

1 spsk. olivenolie

4 tortillapandekager

Salt og peber

Salat:

200 g. rødkål 

200 g. hvidkål

200 g. gulerod

1 avocado

3 tomater

Dressing:

Revet skal og saft fra en økologisk lime (hvis du synes, det kan blive for bittert, så anbefaler vi, at du, efter at have revet din lime, skærer den i to halve og varmer frugtsiden op på en varm, tør pande, til den bliver brun og gerne lidt branket, det karameliserer limesaften og gør den mindre bitter).

1 fed hvidløg, presset

1 spsk. olivenolie

1. tsk. honning eller ahornsirup

Sådan gør du:

Skær peberfrugten, rosenkålene og persilleroden i små terninger og kog det i saltet vand i ca. 10 min.

Snit løget fint.

Kom lidt olie på en pande og svits løgene, når de er gyldne, så kom de kogte grøntsager på panden og steg dem med løgene i 2 min ved høj varme. Kom chiliflagerne i og smag til med salt og peber.

Tag grøntsagerne af panden og sku ned til medium varme. Fordel 1 tsk. olie ud over panden, og læg en pandekage på. vend den efter 30 sek., og drys en fjerdedel af osten over. Kom en fjerdedel af de stegte grøntsager på den ene side af tortillaen, og steg videre i 30 sek. Fold den anden halvdel over grøntsagerne, og vend så tortillaen steges på den anden side og steg i yderligere 30 sek. Gør det samme med de3 andre pandekager, og du er klar.

Salat:

Snit kålene fint og riv gulerødderne. Skær tomaterne i tynde både. Anret kål og tomater i lag i en skål eller fad. Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.

Så er der en lækker og megasund ret for hele familien :)

 

 

                                                                                                                    20. oktober 2015

Vi er blevet kåret som Gazellevirksomhed!

Vi er meget glade og stolte over, at kunne fortælle, at vi er blevet kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

Denne pris overrækkes virksomheder, som har samlet set har mere end fordoblet deres omsætning på fire år, og det har vi!

Dette er selvfølgelig sket, fordi vi har en dygtig og visinær ledelse, men det er først og fremmest sket, fordi vi har fantastisk dygtige medarbejdere, som knokler på hver dag og skaber resultater igennem dygtigt håndværk og kundeservice.


                                                                                                                        6. oktober 2015

Vi har lavet en stor julekonkurrence på vores facebook side, hvor du kan vinde en julefrokost for 10 personer!

For at deltage kan du gå ind på vores facebook side og fortælle os, hvorfor netop du skal vinde præmien, og så bliver vi selvfølgelig meget glade, hvis du vil dele opslaget og give dine venner mulighed for også at deltage.


     

                                                                                                                          21. juli 2015

På vores facebook side kører vi i disse uger en stor konkurrence, hvor du kan vinde en grillbuffet for 10 pers.

Vi finder en heldig vinder d. 31. juli, og du kan deltage på vores side ved at like vores opslag. Du kan også dele opslaget med dine venner, så de også har mulighed for at vinde præmien.


                                                                                                                             11. maj 2015

Vi har en fantastisk og meget spændende nyhed. Vi har nemlig indgået et samarbejde med Nemlig.com. Vi har sammen med dem udviklet et koncept om måltidsløsninger, som kan bestilles fra dag til dag. Du kan både bestille et enkelt måltid eller en kasse, der passer til to eller tre måltider.

Det er vores madminister Jesper Holmberg, der har sammensat alle retter og tilberedningsvejledninger og alle måltiderne er forberedt af vores dygtige kokke, der har sans for smag og sundhed.

Dette samarbejde er startet som et led i vores mission om at levere frisk, lækker og ikke mindst sund mad. Samtidig indgår dette i vores projekt om at mindske madspild. Du vil her få perfekt afmålte måltider, hvor du undgår at skulle smide det halve kålhovede, du skulle bruge til salat i sisdte uge osv. ud.

Alle retter tager ca. 30 min. at tilberede, så du rent faktisk får frisklavet mad med råvarer, der er udmålt og snittet, marineret osv.

På nemlig.com kan du også søge efter opskrifter hvor de ting, der snart skal bruges i køleskabet derhjemme indgår og få skræddersyede indkøbslister hertil. Nemmere og bedre for miljøet mht. at undgå madspild, bliver det ikke.

Vi glæder os rigtig meget til dette samarbejde og håber du vil se, hvad der tilbydes lige her på Nemlig.com