Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Grillbuffet Se fuld størrelse

Grillbuffet

Prøv vores herlige grillbuffet. Buffeten kan leveres fra maj - oktober.

GRILLBUFFET

Varmrøget laks

 anrettet på crudité af sprøde sommergrøntsager vendt med karse og citron.

 
Marineret kyllingelår

i røget paprika og varme krydderier serveret med sommerkål – slaw og sprøde grøntsager.


Vores kokke har været hos slagteren, hvor vi sammen har udviklet vores bud på sommerens grillpølser med svinekød-ramsløg og oksekød, timian og løg.

Hertil ketchup, sennep og relish lavet efter Jespers opskrift .


 
Vi har gjort os umage med at finde de bedste kødudskæringer og her er det blevet til “Flat Iron” som er marineret i tomat og brun farin.


 Salat af broccoli

nye danske radiser og mandler toppet med creme på rygeost.


Salat af nye kartofler

vendt i dildolie, sommer løg og grønne asparges.


 Hjemmebagt brød og kærnemælks smør


 Pr. kuvert 269,-
 
 
Dessert som tilvalg 40,- pr. kuvert
 
Jordbærtærte bagt med kransekage toppet
med vaniljecreme og chokolade

Du kan leje en stor grill gennem os, som koster fra 1500 kr. inkl. levering og afhentning.
Ønsker du ikke at grille selv, kan du få en af vores dygtige kokke med ud og grille alt til perfektion fra 1475 kr. inkl. moms for 4 timer. Herefter 368,75 pr. time inkl. moms.

                       Se menuen i en printvenlig version

Vi anbefaler, at du sætter både forretter og hovedretter op på buffeten med det samme, da det giver større valgfrihed for dine gæster.

Flere detaljer

Vores minimum på bestilling er 20 kuverter

DKK 269,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Grillbuffet

Sommeren står for døren, og dansk sommer betyder grill! Står du over for en sommerfest for hele familien, en stor fødselsdag eller et helt tredje arrangement til sommer? Hos Jespers Torvekøkken ved vi, at det kan være en udfordring selv arrangere mad til mange mennesker. Derfor har vi sammensat en fantastisk grillbuffet, som vi leverer ud af huset. Vi elsker mad, og med mere end 25 års erfaring med catering kan vi stå med hele det kulinariske ansvar til ethvert festligt arrangement.

Når sol og sommer melder sin ankomst er en lang udeaften med grillmad og hygge næsten en selvskrevet del af ugen. Med vores grillbuffet tilbyder vi et varieret udvalg af fantastiske grillretter til et bredt smagspublikum. Vores passion for mad strækker sig langt ud over at sammensætte et velsmagende og perfekt tilberedt måltid. Vi vil dele vores passion for ærlig og herlig mad og give dig de bedste retter af årstidens friske råvarer til din fest.

Prøv en velsmagende grillbuffet

At ramme alle sine gæsters smag kan være svært til ethvert større arrangement, samtidig med man skal have overskud til at agere vært og stå for madlavningen selv. Det kan du helt og aldeles slippe for, hvis du bestiller en grillbuffet fra vores køkken, og vi garanterer, at alle jeres gæster vil kunne finde noget de kan lide blandt retterne. For os hos Jespers Torvekøkken er kvalitet og variation i fokus, og vi stræber altid efter at skabe den helt rigtige balance mellem det søde, det sure, det salte og det bitre. Vi finder inspiration fra forskellige regioner og områder i vores grillbuffet, og den har rødder i alt fra middelhavsområdet til det klassiske danske køkken.

Nogle af de lækre retter vi tilbyder i vores grillbuffet er blandt andet confiterede kyllingelår med timian, hvidløg og tilhørende spinatpesto. Hvis du er lidt mere til de gode klassikere, byder buffeten selvsagt også på hjemmelavede grillpølser med både ketchup, sennep og remoulade til at dyppe i. Du finder desuden både laks og oksebavette på fadene. Ud over kødretterne medfølger en grillet salat, en tomatsalat samt udvalg af italiensk brød og pisket creme fraiche. Med vores grillbuffet tilbyder vi både udlejning af grill og en dygtig kok, der kan varetage tilberedningen, såfremt du ikke ønsker at grille selv.

Kontakt os for god grill catering ud af huset

Skal I arrangere en fest, og har I brug for hjælp til at lave og levere velsmagende mad til jeres gæster? Så tag et kig på vores grillbuffet, og lad os gøre arbejdet for jer, så I kan nyde både festen og selskabet uden stress og jag. Hvis I har spørgsmål til vores grillbuffet, må I endelig kontakte os på telefon 70228212 eller på mail torvekoekken@torvekoekken.dk. Vi ser frem til at høre fra jer