Torvets nye frokostbod

Gå på opdagelse i den nye frokostbod, hvor vi tilbyder velsmagende lækre frokostretter. Vælg mellem de kolde måltider, smørrebrød, sandwiches og tapasbrættet. 

Torvets nye frokostbod
- en fleksibel, individuel og inspirerende frokostoplevelse hver dag

I Frokostboden kan du som frokostkunde vælge mellem en masse lækre frokost måltider, som du kan spise på afstand sammen med kollegerne eller ved dit skrivebord. Mulighederne er mange og maden er lækker, velsmagende og hjemmelavet.  

 


 

Kolde måltider, Smørrebrød, Sandwiches, Tapasbræt og Lune retter 
- Sammensæt din egen frokostplan med Torvets Frokostbod.

Mandag I dag står menuen på et koldt måltid, måske en klassisk ret som frikadeller med kartofler.

Tirsdag I dag er du mere til en sandwiches og du prøver en med æg og tomat.

Onsdag. Du var vild med sandwichen som du spiste i går, og prøver derfor en af de nye varianter i en rugbolle med kold røget laks.

Torsdag er kage dag, men du skal selvfølgelig også have frokost. Du prøver idag en af smørrebrødspakkerne, måske leverpostej med bacon, agurkesalat og rødbede / dagens pålægssalat?

Fredag I dag skal du prøve noget nyt, du vælger det nye tapas bræt med et foccacia brød til.

 

UGEN EFTER.. Kan du vælge helt anderledes. Mulighederne er mange og du kan hoppe rundt mellem alle menuerne fra dag til dag. Vi glæder os til at serverer frokost til dig!

 

Vi leverer fra 1 kuvert

Er du ny kunde eller vil du gerne høre mere, kan du kontakte vores sælgere Michael Madsen på 26 83 89 01 eller Allan Olesen på 40 83 53 66. Du er også velkommen til at skrive til os på torvekoekken@torvekoekken.dk

Frokostboden byder på mange forskellige pakker. Uanset om du er til smørrebrød alle dage, forskellige lune retter alle dage, eller en kombination af alle bodens produkter, garanterer vi dig, at der er rigeligt og at det selvfølgelig er lavet fra bunden af vores glade kokke. Og at alt er pakket hver for sig, så du kan tage din mad med dig, hvor du har lyst. 

 


 

Vil du høre mere om Torvets Frokostbod?

 

Ring til vores salgschef:

Michael Madsen på 26 83 89 01 

 

 

 

 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Du hører fra os hurtigst muligt

 


 

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.