Ugens menu - Luksus buffet
Uge 4
25-01-2021 - 29-01-2021


DAGENS LUNE RET
Boeuf ala stroganoff(1,6,10,11,13,15) Serveret med kartoffelmos(6) og balsamico bagte rødbeder(13)
SUPPLEMENTRET
Citrusrimmet laks med letsyltede urter(13)
FYLDIGE SALATER
Råkost af gulerødder, ananas og solsikkekerner
Savoykål, æble, spirer og lyse hørfrø. Toppet med parmesan(6,7)
Rød spidskål, pære, dild og sennepsvinagrette. Toppet med bacon tern(11,13)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Let æggesalat med hytteost og urter(2,6,11,13)
Kalv med saltbagt selleri(10) og ribs
Seranoskinke med oliventapanade(6,15)
Marineret sild med kapers og løg(3,11,13)
Røde oste med soltørrede oliven og rosmarin(6)
Blegselleri(10) og sugarsnaps
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)

DAGENS LUNE RET
Vindaloo med gris(1,10,11,13,15) Serveret med naanbrød(1,6) og raita(6,15)
SUPPLEMENTRET
Kartoffelpizza med gouda og urter(1,2,6,15)
FYLDIGE SALATER
Frillicessalat med ærter, agurk, peberfrugt og brødcroutoner(1)
Blomkåls tabbouleh med urter, radiser, forårsløg og mild citrus- og hvidløgsvinaigrette(13,15)
Perlespelt med ristede jordskokker og grønkål. Toppet med urter, tørret abrikos og nødder(1,9)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Laksesalat med rødløg, æbler og dild(2,3,6,11)
Roastbeef med remo(2,6,11,13) og ristet løg(1)
Italienske pølser med artiskokker(13)
Kyllingbryst med løgrelish(13)
Brie og blåskimmel med honning ristede mandler og timian(6,9)
Cherrytomat og radiser med top
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)



DAGENS LUNE RET
Coq au vin (1 stk. pr. person) med bacon og perleløg(1,6,10,11,13,15) Serveret med ris
SUPPLEMENTRET
Røget svinemørbrad med røræg, urter og rugbrødsknas(1,2,6,8,9)
FYLDIGE SALATER
Pastasalat med persillepesto, oliven, artiskokker, lollo rossa og parmesan(1,6,9,15)
Grønkål, crudite af farvede gulerødder og tranebær
Stegte squash, rucola, blåskimmel, appelsinskal og estragon(6)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Kyllingesalat med bacon(2,6,11,13)
Kartoffelfad med sellerimayo(2,6,10,11,13) og friske urter
Dyrlægens natmad(1,2,6,11)
Gravad okseinderlår med urtemayo, parmesan og rucola(2,6,11)
Brie og blå oste med marmelade(6)
Kinaradise og agurk
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Frikadeller af flæsk (2 stk. pr. person)(1,2,6) Serveret med lun salat af kartofler, løg, selleri, kål og gulerødder vendt i dijon vinaigrette med æblecider(1,10,11,13)
SUPPLEMENTRET
Ballotine af kylling(1,2,6,15) med ristede hasselnødder og beurre blanc(6,9,13)
FYLDIGE SALATER
Røde salater med majs, agurk, urter og feta(6)
Torvets salater med kikærter, peberfrugt, ærter og karryolie(1,13)
JTK salat med ristet brød, sprødstegt bacon, parmesan, gartnerkarse og pinjekerner(1,6,9)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Fin skinkesalat med rødløg og purløg(2,6,11,13)
Kalvebryst med syltede svampe(13)
Rullepølse med rygeostccreme, sprød rug og karse(1,6,13)
Hakkebøf med æble- og løg kompot
Blandede oste med peberfrugt og brøndkarse(6)
Blomkål og sugarsnaps
Chokolade Brownie(1,2,6,9)
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)

DAGENS LUNE RET
Kylling supreme sate (1 stk. pr. person) med nudler og grønt. Toppet med æg, spirer, chili og peanuts(1,2,3,4,5,7,13,14,15)
SUPPLEMENTRET
Vegetariske vietnamesiske forårsruller med gomadressing(1,7,8,15)
FYLDIGE SALATER
Spidskål, pære, nigellafrø og citrusvinaigrette(13)
Cremet broccoli og blomkålssalat med rosiner og ristede hasselnødsflager(6,11,9,13)
Salater med mango, koriander og ristede kokosflager
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Spicy tunsalat med peberfrugt, majs, tomat og chili(2,3,6,11,13,15)
Kalkun med romesco og urter(6,9,13,15)
Rødvinsmarineret kamfilet med rødkåls slaw(2,6,11,13,15)
Tomatfad med flækærtehummus, friteret brød og persille(1,6,8,13,15)
Torvets oste med kiks og druer(1,2,6)
Gulerødder og blegselleri(10)
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)