Ugens menu - Luksus buffet
Uge 16
19-04-2021 - 23-04-2021


DAGENS LUNE RET
Paprikagryde med svinekød, gulerødder, selleri, svampe, urter, løg og fløde(1,6,10,13,15) Serveret med vilde ris
SUPPLEMENTRET
Letrøget makrel med ærter francaise(3)
FYLDIGE SALATER
Broccoli med rosiner, syltede rødløg og rucola(13)
Tomat salat med knust feta, basilikum og god oliven olie(6)
Rød spidskål med pære, bacon, dild og sennepsvinaigrette(1,11,13)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Hønsesalat med ananas og karry(2,6,11)
½ æg med sauce verde(2,6,11,13,15)
Pate(1,2,6) med chili syltet squash(13)
Bresaola med bagt tomat og hvidløg(15)
Røde oste med soltørrede oliven og rosmarin(6)
Peberfrugt og radiser med top
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)

DAGENS LUNE RET
Let røget kalkun i gorgonzolasauce(1,6,15) Serveret med pasta, bagte tomater og squash(1,15)
SUPPLEMENTRET
Pizza med kartoffel, ricotta, rosmarin og løg(1,2,6,15)
FYLDIGE SALATER
Spidskål med fennikel, ærter, forårsløg, dild og vinaigrette(13)
Blomkål med revet gulerødder, pære, rosiner og ristede salt mandler vendt i sirup og citronsaft(9)
Frilicesalat med farvede gulerødder, granatæbler og ristede hasselnødder(9)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Fin skinkesalat med rødløg og purløg(2,6,11,13,15)
Kalv med svampecreme(2,6,11,13,15)
Krydret kamfilet gulerodshummus(6,8,15)
Rimmet laks med saltet agurk og æble(3)
Skærefast ost(6) med jorbærmarmelade(6)
Agurk og babymajs
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)

DAGENS LUNE RET
Fiskefrikadeller rørt med laks og jalapenos (2 stk. pr. person)(1,2,3,6) Serveret med dild og smør vendte kartofler(1,2,6,11,13)
SUPPLEMENTRET
Svampesuppe smagt til med sherry(1,6,10,13,15) og friterede østershatte
FYLDIGE SALATER
Hjertesalat, grønne bønner, hestebønner, sorte bønner, oliven og hindbærsyltede skalotteløg(13)
Torvets salater, avocado, æg og parmesan(2,6)
Spinat salat med bagte rabarber, knust blåskimmelost og solsikkekerner(6)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Rygeostsalat med rødløg, drueagurk og dild(2,6,11,13)
Kalkunbryst med tomatsalsa(13,15)
Porchetta med coleslaw og rosmarin(2,6,11,13,15)
Kyllingebryst med karrycreme(2,6,11,13)
Milde oste med stikkelbærkompot med chili(6,13)
Cherrytomat og bladselleri(10)
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Bao (1 stk. pr. person) med asien barbecue marineret gris og crudite af grønt(1,7,8,13,15) Serveret med hoisindressing(1,6,7)
SUPPLEMENTRET
Fennikel og dild graved vildt dyrekølle med tyttebær
FYLDIGE SALATER
Hvidkål, rødkål, æbler, peanuts og gomadressing(4,7,8,13)
Spæde salater med balsamicobagte rødbeder og feta(6,13)
Krølssalat med grønne asparges, peberrod og radiser
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Rejesalat med suppehorn, asparges og dild(1,2,5,6,11,13,15)
Roastbeef med remoulade(1,2,11,13), ristede løg(1) og revet peberrod
Skinke med persille creme(2,6,11,13)
Kartoffelfrittata med mix af krydderurter(2,6)
Blandede oste med peberfrugt og brøndkarse(6)
Gulerødder og sugarsnaps
Luksus træstammer(1,2,4,6,9)
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)


DAGENS LUNE RET
Forårsfrikasse med asparges og kalv. Serveret med perlebyg(1,6,10,11,13,15)
SUPPLEMENTRET
Tempura stegt torsk(1,2,3,13) med sweet pineapple sauce og chili(7,13,15)
FYLDIGE SALATER
Røde og grønne salater med bagt squash, glaskål, majs og croutoner(1)
Romaine, radicchio, bagte cherrytomater, mozzarella, rødløg og ristede græskarkerner(6)
Torvets salater, vandmelon, urter og nøddemix(9)
DAGENS PÅLÆG OG PÅLÆGSSALATER
Spicy æggesalat med paprika og chili(2,6,11,13)
Kyllingefarsbrød(1,2,6) med syltede rødbeder(13)
Spegepølse med sky(13), løg og karse
Dildsild med løg og kapers(3,11,13)
Torvets oste med kiks og druer(1,2,6)
Agurk og peberfrugt
Friskbagt rugbrød og madbrød(1,6,8,9)