Ugens menu - Gluten-laktosefri portionsanretning
Uge 10
08-03-2021 - 12-03-2021

DET LUNE
Boller i karry af kalv (3 stk. pr. person)(2,7,10,15) med ris
DET GRØNNE
Råkost af gulerødder, ananas og solsikkekerner

DET LUNE
Kalkun i paprika sauce (1 stk. pr. person) med timian bagte rodfrugter vendt i persille(10,13,15) Serveret med ovnstegte kartofler
DET GRØNNE
Blomkåls tabbouleh med urter, radiser, forårsløg og mild ctrus- og hvidløgsvinaigrette(13,15)

DET LUNE
Nakkefilet marineret med sennepskorn, dildfrø, koriander, sort peber, hvidløg, citronskal og persille (1 stk. pr. person) Serveret med hvidvinssauce(10,11,13,15) og glutenfri pasta(2)
DET GRØNNE
Grønkål og crudite af farvede gulerødder, og tranebær

DET LUNE
Rødvins marinerede kyllingeoverlår stegt med rosmarin og urter (1 stk. pr. person)(10,11,13,15) Serveret med knuste kartofler tilsmagt raps olie og rødvinssauce(10,13,15)
DET GRØNNE
Torvets salater med kikærter, peberfrugt, ærter og karryolie(13)
Karamelbrownie(2,9)

DET LUNE
Keema matar på oksekød med chili, spidskommen, gurkemeje, garam masala, hvidløg, løg, gulerødder, ærter og kartofler(1,10,15) Serveret med ris og raita(7,15)
DET GRØNNE
Spidskål, pære, niagellafrø og citrusvinaigrette(13)