Torvets Frokostbod

Gå på opdagelse i frokostboden og vælg noget forskelligt hver eneste dag. Varier mellem smørrebrød, sandwiches og bowls. Pakket hver for sig.

Vi introducerer

TORVETS FROKOSTBOD 
Frokosten, du vil glæde dig til hele formiddagen.

I en hel anden og ny hverdag skal vi tænke anderledes. Og vi skal give vores frokostkunder det bedste vi overhovedet kan. Derfor introducerer vi nu Torvets Frokostbod. I Frokostboden kan du som frokostkunde vælge imellem en masse lækre frokostpakker, som du kan spise på afstand sammen med kollegerne, ved dit skrivebord, eller tage med udenfor. Mulighederne er mange og maden er velsmagende, nærende og varieret.  

Smørrebrød, Bowls og Sandwiches
Variation hele ugen...

 • Mandag kan du gå til frokostboden efter to stykker smørrebrød med tilhørende salat. Måske har du lyst til et stykke med æg og rejer, og et stykke med fiskefilet med hjemmerøt remoulade? 
   
 • Tirsdag I dag er du mere til en mættende salat, så du vælger en af vores bowls med dagens brød. Du vælger en bowl med varmrøget laks, avocado og esamame bønner, lækkert!
   
 • Onsdag Du var vild med bowlen du fik til frokost igår, og prøver derfor en anden bowl idag. En bowl med kyllinge yakiboller, nudler og hvid sesam dressing skal prøves i dag.
   
 • Torsdag er der selvfølgelig kage, men du vil selvfølgelig også gerne have noget mad. En stor sandwich med kylling, bacon og karry dressing er en sikker vinder. 
   
 • Fredag På ugens sidste dag er du tilbage på lækkert, friskt smørrebrød igen. Det skal fejres, at det snart er weekend, så du får én med roastbeef og én med leverpostej.

UGEN EFTER.. Kan du gøre det lidt anderledes. Bowls tre dage og sandwiches to dage? Mulighederne er uendelige og valget er op til dig.. Vi glæder os til at se dig i frokostboden!

 


 

Vi leverer fra 1 kuvert

Er du ny kunde eller vil du gerne høre mere, kan du kontakte vores sælgere Majse Korter Elgaard på tlf 22 42 08 69 Du er også velkommen til at skrive til os på torvekoekken@torvekoekken.dk

Frokostboden byder på mange forskellige pakker. Uanset om du er til smørrebrød alle dage, forskellige lune retter alle dage, eller en kombination af alle bodens produkter, garanterer vi dig, at der er rigeligt og at det selvfølgelig er lavet fra bunden af vores glade kokke. Og at alt er pakket hver for sig, så du kan tage din mad med dig, hvor du har lyst. 

 


 

Glæd dig til at prøve vores frokost i Aarhus

Ring til Majse Korter Elgaard på tlf

22 42 08 69

 

I frokostboden leverer vi ned til 1 kuvert

Vi har et minimum 8 kuverter på buffet

 

 

 

Skriv til os

Hør om alle vores muligheder

 


 

TALLENE PÅ MENUEN REFERERER TIL DE 15 ALLERGENER
Allergenerne ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet.

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.