Ugen menu - Favorit portionsanretning
Uge 16
19-04-2021 - 23-04-2021

DET LUNE
Paprikagryde med svinekød, gulerødder, selleri, svampe, urter, løg og fløde(1,6,10,13,15) Serveret med vilde ris
DET GRØNNE
Broccoli, rosiner, syltede rødløg og rucola(13)

DET LUNE
Let røget kalkun i gorgonzolasauce(1,6,15) Serveret med pasta, bagte tomater og squash(1,15)
DET GRØNNE
Spidskål, fennikel, ærter, forårsløg, dild og vinaigrette(13)

DET LUNE
Fiskefrikadeller rørt med laks og jalapenos (3 stk. pr. person)(1,2,3,6) Serveret med dild og smør vendte kartofler(1,2,6,11,13)
DET GRØNNE
Hjertesalat, grønne bønner, hestebønner, sorte bønner, oliven og hindbærsyltede skalotteløg(13)

DET LUNE
Bao (2 stk. pr. person) med asien barbecue marineret gris og crudite af grønt(1,7,8,13,15) Serveret med hoisindressing(1,6,7)
DET GRØNNE
Hvidkål, rødkål, æbler, peanuts og gomadressing(4,7,8,13)
Rabarberkage(1,3,6,9)

DET LUNE
Forårsfrikasse med asparges og kalv. Serveret med perlebyg(1,6,10,11,13,15)
DET GRØNNE
Røde og grønne salater med bagt squash, glaskål, majs og croutoner(1)