Ugen menu - Favorit portionsanretning
Uge 4
25-01-2021 - 29-01-2021

DET LUNE
Boeuf ala stroganoff(1,6,10,11,13,15) med kartoffelmos(6) og balsamico bagte rødbeder(13)
DET GRØNNE
Råkost af gulerødder, ananas og solsikkekerner

DET LUNE
Vindaloo med gris(1,10,11,13,15) Serveret med naanbrød(1,6) og raita(6,15)
DET GRØNNE
Frillicessalat med ærter, agurk, peberfrugt og brødcroutoner(1)


DET LUNE
Coq au vins (2 stk. pr. person) med bacon og perleløg(1,6,10,11,13,15) Serveret med ris
DET GRØNNE
Pastasalat med persillepesto, oliven, artiskokker, lollo rossa og parmesan(1,6,9,15)

DET LUNE
Frikadeller af flæsk (3 stk. pr. person)(1,2,6) med lun salat af kartofler, løg, selleri, kål og gulerødder vendt i dijon vinaigrette med æblecider(1,10,11,13)
DET GRØNNE
Røde salater med majs, agurk, urter og feta(6)
Gulerodskage(1,2,6,9)

DET LUNE
Kylling supreme sate (1 stk. pr. person) Serveret med nudler og grønt. Toppet med æg, spirer, chili og peanuts(1,2,3,4,5,7,13,14,15)
DET GRØNNE
Spidskål, pære, nigellafrø og citrusvinaigrette(13)