Frokostordning Aarhus

Nyd en varieret frokostordning produceret i Aarhus leveret til i og omkring Aarhus

Frokostordning i Aarhus og omegn

Sund og velsmagende frokostordning i Aarhus


I Jespers Torvekøkken sætter vi en ære i at levere sund, nærende og velsmagende frokost. Her kan du få en dejlig frokostbuffet, hvor menuen er sammensat og tilberedt af passionerede kokke. Menuen kan f.eks. bestå af Kylling i spicy grøn karry med svampe og kål. Hertil en råkost af rødbede, rød- og grønkål, tørret frugt og honningcitron marinade. Du kan også blive forkælet med langtidsstegt kalvecuvette, serveret med estragonsauce og stegt polenta. Som du kan læse, vil du opleve mad fra hele verden med en frokostordning i Aarhus fra Jespers Torvekøkken.


Bestem selv med Torvets Frokostbod


Når vi leverer frokostordning i Aarhus, er du ikke bundet til at få leveret en frokostbuffet. Vi ved at vores kunder har masser af forskellige behov og derfor har vi udviklet konceptet Torvets Frokostbod. I Frokostboden kan du selv vælge hvad din frokostordning skal bestå af. Vælg mellem en masse lækre frokost måltider, de ankommer portionsanrettet til din arbejdsplads i Aarhus og du kan spise dem på afstand sammen med kollegerne eller ved dit skrivebord. Mulighederne er mange og maden er lækker, velsmagende og hjemmelavet. Du kan selv ændre, hvad du godt kunne tænke dig at spise fra dag til dag, når du bestiller fra Torvets Frokostbod igennem din frokostordning. 


Frokostordning i Aarhus


Jespers Torvekøkken har for alvor etableret sig i Aarhus og vi tager vores mange erfaringer med fra Hovedstaden, hvor vi i dag leverer mere end 6000 frokostkuverter ud af huset dagligt. I sommeren 2020 blev vi færdige med at bygge vores madhus i Søften, og herfra leverer vi nu frokostordning til Aarhus og de omkringliggende byer. Vi er rigtig glade for at kunne sørge for, at I kan få en ordentlig frokostordning i Aarhus, hvor der er fokus på velsmag, gode råvarer, det gode håndværk, og bæredygtighed. 


Frokostordning med fokus på bæredygtighed


Som virksomhed har vi beholdt iværksætterånden, på trods af, at vi efterhånden er en stor virksomhed. Vi bliver ved med at deltage i- og opstarte nye projekter. Madspild er en af vores mærkesager, og derfor er vi i tæt dialog med vores kunder, som får leveret frokostordning i Aarhus. Mad er en vigtig ressource og et håndværk som vores kokke er stolte af, og derfor vil vi gerne undgå at smide maden ud. Derfor gør vi en ære ud af at tale med vores frokostkunder om der er bestemte retter som de får for meget eller for lidt af. Det gør vi for at kunne levere så præcise mængder mad som muligt, til hver enkel frokostkunde. På den måde bliver I glade og mætte, og så lidt mad som muligt bliver smidt ud. Det synes vi er god stil.
Så hvis du leder efter en frokostordning i Aarhus, og har fokus på bæredygtighed og miljø, så kan du roligt vælge os.

Vi introducerer

TORVETS FROKOSTBOD 
Frokosten, du vil glæde dig til hele formiddagen.

I en hel anden og ny hverdag skal vi tænke anderledes. Og vi skal give vores frokostkunder det bedste vi overhovedet kan. Derfor introducerer vi nu Torvets Frokostbod. I Frokostboden kan du som frokostkunde vælge imellem en masse lækre frokostpakker, som du kan spise på afstand sammen med kollegerne, ved dit skrivebord, eller tage med udenfor. Mulighederne er mange og maden er velsmagende, nærende og varieret.  

 


 

Se vores lækre udvalg i Aarhus og omegn
menuen kan downloades ved at klikke på billedet.

 


 

Vil du forkæles til frokost?

Er det tid til at prøve noget nyt og spændende til frokost med masser af variation?

Ring til Majse Elgaard, vores salgsansvarlige i Aarhus på 

22 42 08 69​ 

Vi har et minimum på 8 kuverter på buffeten og 1 kuvert i frokostboden

 

 

 

Få et tilbud på en frokostordning i Aarhus

Vi har et minimum på 8 kuverter

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.