Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Mad til arrangementer

Vi leverer mad til alle slags arrangementer. Skal du holde julefrokost, sommerfest eller noget helt tredje, kan vi sørge for at maden, så du kan koncentrere dig om selskabet.

Julefrokost

Julen er mange ting. Det er hygge med familien, en tændt brændeovn, et hvidt vinterlandskab, flotte gaver og et smukt juletræ. Men julemaden er det som binder det hele sammen. Skal du stå for julemaden til jul, eller skal du holde julefrokost for dine venner og familie? Så lad os hjælpe til, vi har klassisk julemad, juleplatter og vegetariske og veganske alternativer, og med sikkerhed noget som du kan lide.

Bryllupsmenu

Et bryllup er en af de største fejringer man kan opleve. Når hele familien og alle vennerne er samlet er det vigtigt at der er styr på alle detaljerne. Stemningen, oppyntningen, tøjet og maden. Vi kan ikke hjælpe med tøjet, men lad os stå for maden og oppyntningen, og så er det næsten garanteret at stemningen følger med. Kontakt os, og lad os i fællesskab sammensætte en menu som passer til jeres store dag. 

Finger foods

Finger foods er en lækker måde at spise, og smage en masse forskellige retter på. De er ideele til receptioner, studenterfester, eller andre fejringer hvor den lille sult skal stilles. Vi har over 20 varianter, og du kan frit vælge mellem dem og sammensætte din menu.

Masser af muligheder

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit arrangement, uanset anledning. Se i billedkarousselen hvad vi ellers tilbyder, eller skriv til os i vores kontaktformular forneden, og vi vender tilbage til dig.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

 

Kontakt vores arrangementkoordinator
 

Line Møller
arrangementkoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!