Catering i Nordsjælland

Vi har catering i Nordsjælland, og har selskabsmad til alle anledninger. Bestil en af vores lækre sæsonbuffeter, eller sammesæt din egen finger food menu. Vores mad ud af huset er lavet fra bunden af de friskeste råvarer, og er dekorativt og flot anrettet.

Mangler du catering til din fest i Nordsjælland?

Vi leverer selskabmad i hele Nordsjælland, uanset om du skal holde fødselsdag, reception, bryllup, barnedåb, konfirmation eller fejre en anden særlig mærkedag, så sørger vi for, at du får den den lækreste catering til din fest i Nordsjælland.

Vores menuer er sammensat ud fra vores NyGastro tankegang med stort fokus på de fem smagssanser; sødt, surt, salt, bittert og umami, og på den måder skaber vi den helt rigtige sammensætning af maden, der vil gøre enhver gæst glad i maven. Vælg den menu, som passer til jeres fest og anledning. Det kan være vores lækre efterårsbuffet lavet med god smag og flotte nuancer, en temabuffet såsom amerikansk eller italiensk eller måske du planlægger bryllup, så har vi også mad til det. Hvis du er ved at planlægge julefrokosten, og mangler catering til julefrokosten, så har vi lavet skønne bæredygtige julemenuer for 2019.

Hvis du mangler tjenere, service, borde og stole m.m. udover mad ud af huset, så kan vi også hjælpe dig med dette til dit arrangement i Nordsjælland. Vi samarbejder ofte med kunden om at finde den helt rigtige løsning, som passer præcis til jeres ønsker og behov. Vi har en fleksibel levering og afhentning i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. 

Smukt anrettet finger foods - Mad ud af huset i Nordsjælland 

Vi har også lækre finger foods, hvor du kan sammensætte din helt egen menu og få leveret mad til døren direkte til din fest i Nordsjælland. Finger foods er meget dekorative i sig selv. De små portioner er lavet, så du nemt og smukt kan servere dem til dine gæster. Jo flere forskellige slags, jo flottere ser det ud. Vi har ved flere lejligheder lavet unikke finger foods, som passede til det enkelte arrangement både i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se vores store udvalg af finger foods her.

Vi vil gerne give dig lige præcis den fingerfood menu, du ønsker dig. Vælg så mange retter du ønsker og sammensæt en herlig menu med bl.a. grillet tun anrettet på sprød toast toppet med mild wasabicreme og karse, lille toast toppet med tatar af røget laks, syrligt æble, cremefraiche og peberrod, klassiske frikadeller med kartoffelcreme og karse, sliders med pulled pork, stegt svin med bacon og løgkompot, quiche lorraine med skinke, ost og porre og meget meget mere. 

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige selskabsmad til din fest i Nordsjælland. Ring til os på telefon 7022 8212 eller torvekoekken@torvekoekken.dk for at høre mere. Vi glæder os til at hjælpe dig med mad til dit selskab.

 


 

 


 

Bestil catering i Nordsjælland

Kunne du tænke dig at høre mere om vores catering i Nordsjælland? Vi leverer mad ud af huset til alle anledninger. 

Kontakt vores kundeservice og arrangementskoordinator Line Møller

51 70 90 61

eller skriv til hende på limo@torvekoekken.dk

Bestil min. 7 dage i forvejen. 

 

 

 

 

 

Få et tilbud på catering i Nordsjælland

Bestil blot min. 7 dage i forvejen for at få leveret mad ud af huset til Nordsjælland.

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.