Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Konfirmationsbuffet Se fuld størrelse

Konfirmationsbuffet

 Denne menu er sæsonbegrænset og kan kun bestilles i konfirmationssæsonen henover foråret.

KONFIRMATIONSBUFFET

FORRET - TAPAS SHAREFOOD
Serveres på træplanker, som sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 eller 10 personers planker

2 slags italiensk pølse med oliven
Serranoskinke med melon
Varmrøget laks med syltet grønt og pesto
Saltet torsk med kartoffel og chili aioli
Saltede mandler og 2 slags hjemmelavet tapenade samt brød og smør

BUFFETEN
Oksefilet krydret med spicy tomat
Hertil Pommes Anna, smørdampet grønt og smagfuld rødvinssauce

Jespers forårskylling fra Hopballe Mølle
stegt med citron og timian, på bund af asparges, frikassé og rabarberkompot

SALATER
Italiensk inspireret kartoffelsalat 
med springløg og parmesanflager

Klassisk tomatsalat 
af solmodne friske tomater med mozzarella, skalotteløg, basilikum glace og frisk basilikum

Frillicesalat 
med grønne ærter, hvide salatløg, frisk kærnemælksdressing og sprøde rugbrødscroutoner

DESSERTER
Lakrids tiramisu

med friske bær og karamelliseret nødder (Leveres hel i fad)

Rabarbertærte
med mascarponecreme på en mazarinbund og toppet med grov pistacie støv (levers i portioner)

Pris inkl. moms 289 kr. per kurvert

Ønsker du at booke en af vores dygtige kokke til at tage sig af buffeten kan du bestille dette i nedenstående tilvalg. Du bestiller en kok i min 4. timer til en pris på 368,75 kr. i timen.


Forretten serveres på planker ved bordene. Vi anbefaler, at du sætter resten af retterne op samlet på buffeten, da det giver større valgfrihed for dine gæster - desserterne kan naturligvis vente til senere.

Flere detaljer

Vores minimum på bestilling er 20 kuverter

DKK 289,00

Bestil en velsmagende konfirmationsbuffet til din fest

En konfirmation er en betydningsfuld og stor dag. Her hos Jespers Torvekøkken ved vi, hvor vigtig denne dag er for både konfirmanden og forældrene, og vi sætter derfor en ære i at bidrage med skøn mad. En meget vigtig del af en fest er maden. Vi har 25 års erfaring i catering af konfirmationsmad, og vi ved hvilke retter, der er populære i en menu, og hvordan en god sammensætning af en konfirmationsbuffet skal være, for at alle går glade og mætte hjem. Vælger I en konfirmationsbuffet fremfor anrettede tallerkener, garanterer vi, at der er mad som alle jeres gæster vil kunne nyde. At lave god mad er det, vi lever af, og derfor skal det være i orden. Al maden fra Jespers Torvekøkken er lavet ud fra vores filosofi om, at lave ærlig og herlig mad på en enkel måde. Dette betyder, at vores mad bliver lavet fra bunden af årstidens friske råvarer, at vi er kreative og innovative i vores menusammensætninger, men at vores mad ikke er prætentiøst eller snobbet. En konfirmationsbuffet fra vores køkken er derfor en nøje udvalgt sammensætning af retter, der vækker glæde for synet såvel som smagen og samvittigheden.

Skab en afslappet stemning med en konfirmationsbuffet

At vælge at servere maden i form af en konfirmationsbuffet sender et afslappet signal til alle jeres gæster, og når I bestiller maden fra os kan I være sikre på, at vi ikke er gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet. En konfirmationsbuffet er altså perfekt til dig der vil skabe uformelle rammer for festen, og denne form passer også rigtig godt, hvis der er mange mindre børn til stede. På den måde skal de ikke sidde stille og vente på at maden kommer til dem, men de kan i stedet være med til at vælge, hvad de gerne vil have at spise. I vores konfirmationsbuffet tager vi højde for at maden skal være til folk i alle aldre, og vi lover at ingen kommer til at gå sultne i seng.

Vi hjælper dig med at holde festen!

Udover at kunne hjælpe dig med konfirmationsbuffet og menu, kan vi også hjælpe med alt det praktiske til jeres fest. Det kan virke uoverskueligt at skulle stå for det hele selv, når man skal til at arrangere en konfirmation, og I kan derfor få hjælp til alt fra leje af lokaler i København og omegn til udlejning af festtelte, borde, stole, bartendere og kokke der kan sørge for at anrette jeres konfirmationsbuffet så den ser ekstraordinær indbydende ud. Vi hjælper gerne til med ideer til en konfirmationsbuffet som passer alle, alt du skal gøre er bare at kontakte os på mail eller ringe til os på 70228212, så skal vi nok hjælpe dig med at få skabt den perfekte konfirmationsfest.

 

RING VED SPØRGSMÅL OG SÆRLIGE ØNSKER

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 22 82 12 eller sende en mail til torvekoekken@torvekoekken.dk, i tilfælde af både spørgsmål og særlige ønsker.