Nyhedsbrev
/54-frokostordning
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Vi tilbyder aftensmad, lige til at tage med hjem på en travl dag!

Vi samarbejder allerede med flere virksomheder som bestiller take  away hos os hver dag. De fleste benytter det til at tage med hjem til familien på en travl dag, men mange bruger det også til når der er sene møder i teamet eller afdelingen og man ikke vil bruge tid på at hente noget ude i byen.

Vores koncept foregår sådan, at du hver uge får tilsendt et nyhedsbrev hvor du kan se den efterfølgende uges menuer. Der er altid tre forskellige valgmuligheder; en ret som er klassisk såsom boller i karry eller hakkebøf, en ret so er mere internationalt orienteret såsom en thai curry eller moussakka og så er der altid et vegetarisk alternativ som kan være en variant over en af de andre retter eller noget helt andet det vil fx være en vegetarburger, en pastaret med masser af grøntsager, ost og kerner eller en forårsrulle med grøntsagsfyld.

Hver ret koster 59 kr. og indeholder altid en lun ret, en salat og frisk hjemmebagt brød.

Du kan også købe forskellige dips, tapenader og pestoer samt hjmemebagt kernerugbrød hver dag.

Vi har desuden et fast fredagstilbud på en stor, hjemmelavet burger med en stor bøf af himmerlandsokse, ost, tomat, salat, coleslaw samt håndskårne BBQ kartofler med hjmemelavet ketchup og mayonnaise. Denne koster 69 kr.

Til forskellige højtider såsom Halloween, Sankt Hans, store sportsbegivenheder og andet, vi lige finder på, har vi særlige menuer eller picnickurve, som oftest vil bestå af tre retter til en pris på 150 kr. kuvert.

Underkategorier
  • Menuer
  • Priser
    Vores hverdagsretter koster 59 kr. pr. ret inkl. moms. Vores fredagsburger koster 69 kr. inkl. moms Vores pestoer og dips koster 26. kr. inkl. moms for 1,5 dl. Vores menuer til ekstraordinære anledninger varierer i pris, alt efter hvad vi lige finder på, men vi tilbyder typisk en pose der er pakket med nok til to for 250 kr. inkl. moms.
  • Oprettelse
    Hvis du tilhører en af de virksomheder, vi samarbejder med om take away ordning kan du oprette dig som kunde via dette link. http://shop.torvekoekken.dk/module/registration/RegistrationRelation.jsp?mName=ny-bruger&uid= Hvis du ikke tilhører en af de virksomheder, vi samarbejder med, kan du desværre endnu ikke oprette dig som privat kunde, men vi arbejder på sagen.