Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 22 82 12

Kontaktoplysninger
Buffeter
/54-frokostordning
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Aftensmad - Take away

Vi tilbyder aftensmad, lige til at tage med hjem på en travl dag!

Hos Jespers Torvekøkken har vi et samarbejde med flere forskellige større virksomheder om aftensmad som take awayordning. Det fungerer sådan, at medarbejderne opretter sig som brugere i vores shop og hver dag inden kl. 10.00 kan bestille middagsretter fra vores tre forskellige menuer, og maden vil herefter kunne afhentes i køleskabe hos virksomheden fra kl. 14.00.

Vi ved, at varm og lækker aftensmad er yderst vigtig, når man er ved at køre træt efter en lang dag på arbejde, og er et stærkt CSR tiltag for en virksomhed, da det kan lette en stor byrde for medarbejderne. Jespers Torvekøkken leverer herlig aftensmad til arbejdspladser i hele København, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Køge og Roskilde.

Aftensmadsretterne er lavet frisk hver formiddag af vores dygtige kokke, og der er tre forskellige valgmuligheder hver dag. Vi tilbyder en Favoritmenu med alle de retter, vi kender bedst såsom hakkebøf med bløde løg, lasagne osv. dog ofte i nye fortolkninger. En Verdensmenu hvor der gåes på opdagelse i alle de spændende køkkener rundt om i Verden. Vores sidste valgmulighed er Vegetarmenuen som byder på alsidige og spændende vegetariske retter, som er nærende og mættende.

  Et sundt alternativ til anden take away

 Et billigt alternativ til anden take away

 Tre forskellige valgmuligheder

 Tag aftensmad med hjem til hele familien

Underkategorier
  • Take away ordning til virksomheder
    Vi tilbyder aftensmad, lige til at tage med hjem på en travl dag! Vi samarbejder allerede med flere virksomheder som bestiller take  away hos os hver dag. De fleste benytter det til at tage med hjem til familien på en travl dag, men mange bruger det også til når der er sene møder i teamet eller afdelingen og man ikke vil bruge tid på at hente noget ude i byen. Vores koncept foregår sådan, at du hver uge får tilsendt et nyhedsbrev hvor du kan se den efterfølgende uges menuer. Der er altid tre forskellige valgmuligheder; en ret som er klassisk såsom boller i karry eller hakkebøf, en ret so er mere internationalt orienteret såsom en thai curry eller moussakka og så er der altid et vegetarisk alternativ som kan være en variant over en af de andre retter eller noget helt andet det vil fx være en vegetarburger, en pastaret med masser af grøntsager, ost og kerner eller en forårsrulle med grøntsagsfyld. Hver ret koster 59 kr. og indeholder altid en lun ret, en salat og frisk hjemmebagt brød. Du kan også købe forskellige dips, tapenader og pestoer samt hjmemebagt kernerugbrød hver dag. Vi har desuden et fast fredagstilbud på en stor, hjemmelavet burger med en stor bøf af himmerlandsokse, ost, tomat, salat, coleslaw samt håndskårne BBQ kartofler med hjmemelavet ketchup og mayonnaise. Denne koster 69 kr. Til forskellige højtider såsom Halloween, Sankt Hans, store sportsbegivenheder og andet, vi lige finder på, har vi særlige menuer eller picnickurve, som oftest vil bestå af tre retter til en pris på 150 kr. kuvert.
  • Take away ordning til private
    Vi er godt igang med at udvikle dette produkt, ring endelig til os, hvis du har spørgsmål.